Menu

Deputat George Șișcu: Ce visează Dragnea noaptea, să execute Prim Ministrul dimineaţa

Deputatul tulcean al Partidului Național Liberal consideră că schimbarea Premireului pentru a doua oară denotă faptul PSD nu are nicio preocupare reală legată de guvernarea României, ci urmărește doar să modificie legile justiției. Șișcu atrage atenția și asupra faptului că cei mai expuși în fața situațieie economice generată de criza politică sunt tocmai oamenii cu venituri mici, pe care PSD se lăuda în campanie că îi va reprezenta. Totodată, criza politică a făcut ca Premierul Japoniei să fie tratat de autoritățile guvernamentale din România ca un ”neica nimeni”

 

"Schimbarea Premierului fără un motiv clar, doar pentru faptul că exista o tensiune între domnul Dragnea şi domnul Tudose denotă încă o dată faptul că PSD nu are nicio preocupare reală legată de programul de guvernare pe care l-a prezentat, problema principală a liderilor acestui partid fiind să aşeze pe funcţii nişte oameni supuşi, care să îi facă pe plac lui Dragnea şi totul curge spre aprobarea legilor justiţiei, ca să îl scape pe şeful PSD de problemele cu Justiţia. Nu îi interesează nici buna guvernare a României, nici respectarea angajamentelor din campania electorală.
Dureros este faptul că cel mai mult au de suferit oamenii cu venituri mici şi mijlocii, pe care şi-a bazat campania PSD şi care au acum cel mai mult de suferit din creşterea accelerată a preţurilor, cursul euro şi, în general, din cauza deteriorării accelarate e nivelului de trai din România.
Mesajul pe care românii trebuie să îl înţeleagă este că Liviu Dragnea vrea să îşi împlinească visul de a fi el însuşi Prim Ministru, punându-şi pe acest post oameni care să nu îi iasă din cuvânt şi care să execute exact ce spune el. Ce visează Dragnea noaptea, să execute Prim Ministrul dimineaţa.
Din cauza disputelor din interiorul PSD, România a ratat în aceste zile şansa unei întâlniri foarte importante cu Prim Ministrul Japoniei. Ţări dezvoltate din lumea asta se roagă să primească vizita unei personalităţi de acest nivel şi noi l-am tratat la ca pe un neica nimeni", a declarat George Șișcu.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate