Menu

Deputatul PNL George Șișcu: "Localitățile din zonele izolate din județul Tulcea au mari probleme cu aprovizionarea cu lemne de foc"

Deputatul liberal George Şişcu a primit numeroase semnale cu privire la problemele legate de aprovizionarea cu lemne de foc în localităţile izolate din zona Deltei şi solicită autorităţilor să ia măsuri urgente în această privință.
În numeroasele audiențe pe care le-a avut deputatul George Șișcu la cabinetul său din Tulcea acesta a concluzionat că se confruntă cu mare o nemulţumire vizavi de modul în care se desfăşoară comerţul cu lemne de foc în județul Tulcea.

 Cu toate că în mod oficial autorităţile responsabile declară că preţurile lemnului de foc sunt standard, în zonele izolate cum ar fi Delta Dunării, lemnele ajung să aibă preţuri exorbitante iar locuitorii sunt practic puşi într-o situație extrem de dificilă.

"Vă dau un exemplu concret, la Sfântu Gheorghe Primăria a solicitat mai multe oferte de la firme de profil, comercializare lemne de foc, au primit un răspuns de la o firmă din Victoria care a scris că va aproviziona depozitul din localitate cu lemn de salcie la 150 lei metrul ster şi lemn de salcâm la 270 metrul ster.
Într-o declarație de-a sa deputatul PNL George Șișcu a spus: "Pe 6 noiembrie, când au ajuns lemnele în localitate, două gabare, preţul era altul, respectiv cu 30 de lei mai mult, plus 10 lei încărcatul, pentru fiecare metru ster.
Solicit autorităţilor cu atribuţii de control, Prefecturii Tulcea, verificarea acestor situaţii şi identificarea unor soluţii împreună cu autorităţile locale, pentru deservirea populaţiei din zonele defavorizate, izolate, cu lemn de foc poate direct de la Direcţia Silvică, evitând astfel intermediarii “.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate