Menu

Deputatul PNL Robert Boroianu ia partea agricultorilor constănțeni puși să plătească apa pe care o iau din Canalul Dunăre-Marea Neagră Recomandat

Deputatul constănțean Robert Boroianu vrea să îndrepte o situație discriminatorie ce s-a creat prin Legea 133/2017, ce modifică și actualizează alte acte normative privind îmbunătățirile funciare.
E vorba de faptul că mai mulți agricultori constănțeni sunt obligați să plătească sume mari de bani pentru apa de irigații pe care iau direct din Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Cei care lucrează cele aproximativ 100.000 de hectare în discuție sunt taxați atât de Compania Națională Apele Române, cât și de Administrația Canalelor Navigabile. 

Pentru îndreptarea acestei situații, Robert Boroianu a trimis ministrului Agriculturii Petre Daea o întrebare legată de acest subiect. Deputatul constănțean îi amintește ministrului că a ridicat problema și în ședința comună a comisiilor pentru agricultură din Camera Deputaților și Senat pentru examinarea și avizarea bugetului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe anul 2018 și îl întreabă pe Petre Daea dacă intenționează să emită un act normativ “care să reglementeze clar și fără echivoc situația celor care au fost omiși de la prevederile legii“.
Totodată, deputatul Robert Boroianu a declarat pentru ziarul Dezvăluiri că indiferent de răspunsul pe care îl va primi este decis să inițieze o propunere legislativă pentru repararea acestei nedreptăți.

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate