Menu

Ministrul Felix Stroe, la raport în fața Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților Recomandat

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, s-a prezentat în fața membrilor plenului Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților. Stroe a prezentat cu acest prilej situația din Minister și a vorbit despre obiectivele sale. Membrii Comisiei Transporturi au avut astfel prilejul de a-i adresa întrebări și de a-i transimite propuneri noului ministru.
În acest context, deputatul tulcean George Șișcu a ridicat câteva probleme importante precum: dragajul Dunării, problema spărgătorului de gheață fluvial, centura ocolitoare a orașului Babadag, podul de la Brăila.

Deputatul George Șișcu a adus în discuție probleme de infrastructură tulceană

„Ieri a avut loc întâlnirea noului ministru al Transporturilor, domnul Felix Stroe, cu plenul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților.
Domnul ministru a făcut o prezentare despre stadiului în care a găsit Ministerul și departamentele sale.
De asemenea, am avut posibilitatea să îi adresăm întrebări domnului ministru și să îi facem si sugestii.
Ca parlamentar tulcean sunt preocupat de faptul că vine iarna și știu că Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați nu a reușit să rezolve problema remorcherului Perseus, impropriu denumit spărgător de gheață. L-am rugat pe domnul ministru să sprijine AFDJ pentru dotare cu un spărgător de gheață fluvial.
Totodată, l-am sfătuit să se ocupe ca AFDJ să coordoneze mai bine dragajele de pe Dunăre, Brațul Borcea și Canalul Bala.
I-am mai sugerat să se ocupe de răspunsurile pe care ministerul le trimite celor ce le adresează întrebări, eu adresând pe 26 septembrie o întrebare privitoare la Varianta (șoseaua de centură) orașului Babadag, solicitare la care nu am primit niciun răspuns. Domnul ministru mi-a promis că se va ocupa și că îmi va răspunde și la întrebările legate de stadiul proiectului podului de la Brăila-Smârdan.
Sper ca domnul ministru să aibă în continuare aceeași deschidere față de Comisia pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților, pentru că întotdeauna va găsi în membrii acestei comisii colaboratori și nu adversari”, ne-a declarat deputatul George Șișcu.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate