Menu

USR și Platforma România 100 se iau la trântă cu birocrația

Uniunea Salvați România, cu sprijinul Platformei România 100, anunță lansarea proiectului Comisia de Tăiat Hârtii 2 (CTH2), o inițiativă care își propune să contribuie la debirocratizarea statului.
Pe site-ul www.comisiadetaiathartii.ro pot fi făcute propuneri noi pentru eliminarea birocrației din România, ce afectează în prezent atât cetățeanul de rând, cât și activitatea firmelor. Conform inițiatorilor acestui proiect, oricine poate adăuga pe site sesizări despre proceduri inutile sau costisitoare, care vor fi analizate de voluntarii CTH2 și transformate în diverse acțiuni precum: interpelări parlamentare, proiecte de legi ce vor fi propuse de parlamentarii USR, propuneri de simplificare adresate administrației publice, presiune civică asupra instituțiilor. Echipa de proiect e formată din: Cristian Ghinea, Catalin Drula, Florina Presada si Stelian Ion. 

”USR este singurul partid care își dorește și își propune să sprijine efectiv modernizarea administrației publice din România. Considerăm natural ca USR, un partid nou pe scena politică, să se alăture unui asemenea demers amplu și important pentru cetățeanul român”, a declarat președintele Uniunii Salvați România, Levente Elek.
”Simplificarea procedurilor birocratice este o necesitate prin care un stat își arată respectul cuvenit față de cetățeni. Debirocratizarea trebuie să continue ca un exercițiu de presiune și de acțiune politică și civică”, a afirmat Dacian Cioloș, președintele Platformei România 100.
”Anul trecut am început acest demers câțiva oameni din guvern. Acum revenim cu forțe proaspete, sunt impresionat de reacția celor peste 200 de voluntari USR și România 100, așteptăm și pe alții”, afirmă deputatul Cristian Ghinea, coordonatorul proiectului.
Acesta este, de altfel, primul proiect de colaborare intre Uniunea Salvați România și România 100.
(sursa foto wall-street.ro)

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate