Menu

Deputatul PNL George Șișcu: Guvernul a dus Tarom pe marginea prăpastiei

Deputatul PNL Tulcea, George Șișcu (membru în Comisia Transporturi din Camera Deputaților), comentează pentru ziarul Dezvăluiri moțiunea simplă „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD - deziluzie, demagogie și descurajare”, referindu-se la capitalul transport aerian. Parlamentarul consideră că PSD-ALDE au dezinformat electoratul atunci când au promis relansarea companiei de stat Tarom. Deși au promis că vor termina anul 2017 cu zero pierderi, în prezent compania aeronautică înregistrează pierderi de 104 milioane lei, de 4 ori mai mari decât la începutul mandatului.

“Ceea ce se întâmplă la Tarom este inacceptabil, chiar rușinos. La fel cum rușinos este locul pe care a ajuns să îl ocupe această companie, care a fost surclasată de firme tip low-cost. Din 1954 și până în preezent, Tarom nu a cumpărat niciodată în istoria sa avioane de tip low-cost, precum cele două aeronave Boeing 737-800, un nou compromis ce pare să se împotrivească oricărui progres al TAROM în ceea ce privește confortul și siguranța pasagerilor. Poate că însă aceasta a fost o afacere bună pentru unii <băieți deștepți>. Tarom a ajuns aici pentru că Guvernul, prin reprezentanții săi în organele de conducere, nu are niciun plan de reorganizare a acestei companii. Nici nu ar putea să fie altfel, când în funcția de director general al Tarom a fost numit un om fără expertiză, care a condus spre dezastru și alte companii de stat. Când dezastrul Tarom a devenit vizibil pentru lumea, soluția găsită de PSD-ALDE a fost trimiterea Corpului de Control al Premierului, care nu a făcut public rezultatul anchetei, sau numirea unui nou director general interimar pentru o lună, care până pe 10 septembrie trebuia să prezinte un plan de măsuri de redresare a TAROM, urmat de o procedură de restructurare, pentru că au realizat și ei că sunt prea mulți angajați. Ne întrebăm cine va pleca din această companie. Vor pleca simpatiile politice, sau angajați care pun umărul zi de zi la activitatea acestei companii? Nu este corect să dați vina pe angajați și să le puneți în spinare greșelile unui management politizat, în condițiile în care chiar și premierul Tudose a afirmat în plină ședință de Guvern faptul că „nu mai are pic de încredere în ceea ce-i spuneți pe tema asta”, a declarat deputatul tulcean.

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate