Menu

George Șișcu, deputat PNL: „Noaptea ca hoţii în Delta Dunării“? Recomandat

Deputatul PNL de Tulcea George Șișcu ne-a transmis un comunicat de presă legat de propunerea modificării unei Hotărâri de Guvern privind reglementarea circulației ambarcațiunilor în Delta Dunării. Deputatul tulcean nu este de acord cu astfel de modificări, făcute fără o dezbatere publică. Redăm mai jos comunicatul de presă:

Am luat act cu îngrijorare de situaţia tensionată produsă în zona Deltei Dunării după publicarea de către Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a unui proiect pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 538/2015 pentru aprobarea Regulilor privind accesul și circulația navelor și ambarcațiunilor pe canalele și lacurile interioare din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Solicit iniţiatorilor o consultare reală cu oamenii din zona Deltei, cu reprezentanţii pescarilor, cu agenţii de turism şi autorităţile locale, o consultare care să elimine suspiciunea unor interese obscure care ar avantaja anumite persoane sau anumiţi investitori/agenţi de turism.

Personal voi lua legătura cu colegii noştri liberali din zona Deltei Dunării şi voi solicita puncte de vedere legate de această iniţiativă ce doreşte a bloca accesul ambarcaţiunilor cu motor de peste 100 de cai putere în anumite zone din Delta Dunării, ţinând cont şi de faptul că există proiecte europene în derulare, investiţii aflate în perioada de monitorizare, vorbim de bărci cu motor achiziţionate pe fonduri europene.
Deja există o nemulţumire generală exprimată direct şi indirect, legat nu atât de conţinutul proiectului de interzicere, cât de modul în care a fost pus brusc pe masă, fără organizarea unor mese deschise, întâlniri publice anunţate oficial.
Nu aş vrea să cred că este un nou proiect de genul „Noaptea că hoţii “, impus ziua în Delta Dunării, deşi multe voci deja reclamă acest lucru.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate