Menu

Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: „PNL a ajuns la 29% și este astăzi partidul de la care românii așteaptă soluții”

Deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă, a comentat cel mai recent sondaj IMAS realizat în luna iunie cu privire la intenția de vot a populației. Din datele statistice, PSD a scăzut la 28,4% intenție de vot, în timp ce PNL a ajuns la 29,2%, depășind astfel principalul partid de guvernământ. Și ALDE a scăzut cu 2 procente față de luna decembrie 2017, ajungând în iunie la 8,6% intenție de vot.

Citeşte mai departe ...

Senatorul Vergil Chițac: „Orașul Constanța se degradează urbanistic, s-a făcut praf și pulbere”

Senatorul Vergil Chițac, președintele Asociației „Constanța Altfel”, alături de consilierul local Romeo Rezeanu, au susținut o conferință de presă pe tema spațiilor verzi ale orașului Constanța. Asociația a obținut recent în primă instanță anularea hotărârilor consiliului local prin care se aprobă derularea proiectului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage-Miniature Park”. Este vorba despre un proiect al unui parc de miniaturi care trebuia realizat în Parcul Tăbăcărie din Constanța.

Citeşte mai departe ...

Activitatea lunară a senatorului Vergil Chițac

Senatorul independent de Constanța, Vergil Chițac, continuă să publice periodicul „Luna trecută în Parlament”, prin care aduce la cunoștința opiniei publice activitatea sa de ales în forul legislativ al României. Astfel, în cea de-a treia ediție consecutivă, aflăm ce a făcut senatorul în luna mai 2018 în Senatul României.

Citeşte mai departe ...

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, membru în Comisia de Control a Curții de Conturi

Senatul în calitate de for decizional a adoptat joi, 5 iulie a.c. propunerea legislativă pentru modificarea și completarea legii 94/1992 privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi. Printre principalele modificări amintim: punctele de vedere ale ANAT sunt obligatorii în cazul controalelor care vizează și proceduri de achiziții publice. De asemenea noua lege presupune că modul de administrare și cheltuire a banilor publici de către instituțiile statului va fi controlat de Curtea de Conturi. Aceasta însă nu se va putea pronunța asupra oportunității acestor operațiuni.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Bogdan Huțucă: "Făgădău simte că este depășit și responsabil în mod direct de problema Cazinoului, drept pentru care a trecut de la reabilitare la spoirea lui"

În ultima sa declarație de presă deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă, a făcut referire la situația dezastruoasă în care se află simbolul orașului Constanța, Cazinoul.În acest sens a solicitat primarului Decebal Făgădău să lămurească situația Cazinoului și să precizeze de ce nu a fost depusă documentația specifică din 2016 până în prezent pentru a fi reluată procedura de licitație pentru reabilitarea monumentului. Mai jos redăm integral declarația de presă a depututatului Bogdan Huțucă:

Citeşte mai departe ...

Senatorul Vergil Chițac: „Acțiunile în instanță sunt singura modalitate de a opri degradarea orașului”

Asociația „Constanța Altfel” a obținut în primă instanță anularea hotărârilor consiliului local Constanța prin care se aprobă derularea proiectului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage-Miniature Park”. Este vorba despre un proiect al unui parc de miniaturi care trebuia realizat în Parcul Tăbăcărie din Constanța.

Citeşte mai departe ...

Deputații Bogdan Huțucă și Robert Boroianu, proiect de lege pentru desființarea taxei de trecere pe podurile Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii

Deputații PNL de Constanța, Bogdan Huțucă și Robert Boroianu, au inițiat un proiect de lege privind desființarea taxei de trecere pe podurile Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii.

Citeşte mai departe ...

Atacul la Pilonul II de pensii, FURT DIN BANII ROMÂNILOR? De vorbă cu doi tineri liberali constănțeni

Am discutat cu doi tineri din PNL Constanța despre campania de informare și strângere de semnături pe subiectul Pilonului II de pensii. După o lună de activitate în stradă, purtătorul de cuvânt al PNL Constanța, Bogdan Barață și consilierul județean Bogdan Bola spun că cetățenii sunt interesați de subiect, mai cu seama cei care se apropie de vârsta de pensionare.

Citeşte mai departe ...

Mircea Titus Dobre: „Îi cer incompetentului Bogdan Trif demisia din funcția de ministru al Turismului”

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, actual parlamentar ProRomânia, a lansat un atac dur la adresa lui Bogdan Trif, înlocuitorul său de la minister.
„La plecarea mea de la conducerea Ministerului Turismului mi-am prezentat bilanțul activității, care poate fi oricând verificat. Astăzi, la cinci luni de la înlocuirea mea, toate realizările unui an de muncă au fost distruse, iar ministrul zero, Bogdan Trif, se poate lăuda cu următoarele cifre: 5 luni, 56 de posturi publice inutile, înființate pentru clientelă, 1 subsecretar de stat, 1 articol din Constituție încălcat, 2 articole din Regulamentul Camerei Deputaților încălcate , 3 legi blocate!”

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate