Menu
Prev Next

Politic

Deputatul George Șișcu: Sectorul naval, scufundat de nepăsarea guvernării PSD-ALDE

George Șișcu, deputat de Tulcea al Partidului Național Liberal, membru în Comisia Transporturi a Camerei Deputaților, a comentat pentru ziarul Dezvăluiri textul moțiunii de cenzură „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD - deziluzie, demagogie și descurajare”-sectorul naval:

Citeşte mai departe ...

USR și Platforma România 100 se iau la trântă cu birocrația

Uniunea Salvați România, cu sprijinul Platformei România 100, anunță lansarea proiectului Comisia de Tăiat Hârtii 2 (CTH2), o inițiativă care își propune să contribuie la debirocratizarea statului.
Pe site-ul www.comisiadetaiathartii.ro pot fi făcute propuneri noi pentru eliminarea birocrației din România, ce afectează în prezent atât cetățeanul de rând, cât și activitatea firmelor. Conform inițiatorilor acestui proiect, oricine poate adăuga pe site sesizări despre proceduri inutile sau costisitoare, care vor fi analizate de voluntarii CTH2 și transformate în diverse acțiuni precum: interpelări parlamentare, proiecte de legi ce vor fi propuse de parlamentarii USR, propuneri de simplificare adresate administrației publice, presiune civică asupra instituțiilor. Echipa de proiect e formată din: Cristian Ghinea, Catalin Drula, Florina Presada si Stelian Ion. 

Citeşte mai departe ...

Tinerii liberali din Constanța și-au ales lideri noi

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Constanța are lideri noi, Alexandra Barbu la biroul municipal și Sava Cosmin la cel județean. La alegerile organizate în acest week-end au participat peste 150 de tineri din 20 de organizații ale județului Constanța.
La eveniment au mai participat: președintele Organizației județene Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă, președintele Organizației municipale PNL Constanța, consilierul George Muhscină, deputatul Robert Boroianu, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Citeşte mai departe ...

Deputatul George Șișcu: Guvernul construiește drumuri doar pe hârtie

Deputatul PNL Tulcea, George Șișcu (membru în Comisia Transporturi din Camera Deputaților), comentează pentru ziarul Dezvăluiri moțiunea simplă „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD - deziluzie, demagogie și descurajare”. Astăzi despre infrastructura rutieră:

Citeşte mai departe ...

Deputatul PNL George Șișcu: Guvernul a dus Tarom pe marginea prăpastiei

Deputatul PNL Tulcea, George Șișcu (membru în Comisia Transporturi din Camera Deputaților), comentează pentru ziarul Dezvăluiri moțiunea simplă „Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD - deziluzie, demagogie și descurajare”, referindu-se la capitalul transport aerian. Parlamentarul consideră că PSD-ALDE au dezinformat electoratul atunci când au promis relansarea companiei de stat Tarom. Deși au promis că vor termina anul 2017 cu zero pierderi, în prezent compania aeronautică înregistrează pierderi de 104 milioane lei, de 4 ori mai mari decât la începutul mandatului.

Citeşte mai departe ...

Deputatul George Șișcu: PSD și ALDE au respins propunerea PNL de majorare a alocației pentru copii la 200 lei

Deputatul PNL de Tulcea și-a exprimat indignarea față de gestul majorității PSD-ALDE de a respinge propunerea liberalilor de majorare a alocației pentru copii. Iată mesajul deputatului, ce ne-a parvenit printr-un comunicat de presă:
Partidul Național Liberal a propus majorarea alocației pentru copii la 200 de lei. Concret, noi am propus modificarea art.3 alin. (1) din Legea nr.61/1993 privind alocația de stat pentru copii, considerând că actuala valoare este total insuficientă pentru necesitățile unui copil, iar România este la coada clasamentului între țările europene din acest punct de vedere.
Comisia pentru Muncă din Camera Deputaților a respins propunerea noastră, alianța PSD-ALDE demonstrând în acest fel că nu este interesată de copiii noștri. Probabil că reprezentanții celor două partide aflate la guvernare au alte planuri cu banii pe care îi adună de la cetățeni, de exemplu să își îndestuleze în continuare clientela de partid.
Le promitem părinților că vom continua demersurile noastre pentru majorarea cuantumului alocației.

 

Citeşte mai departe ...

George Șișcu, deputat PNL: „Noaptea ca hoţii în Delta Dunării“?

Deputatul PNL de Tulcea George Șișcu ne-a transmis un comunicat de presă legat de propunerea modificării unei Hotărâri de Guvern privind reglementarea circulației ambarcațiunilor în Delta Dunării. Deputatul tulcean nu este de acord cu astfel de modificări, făcute fără o dezbatere publică. Redăm mai jos comunicatul de presă:

Citeşte mai departe ...

Tinerii Social Democrați au serbat Ziua Drapelului Național

Ziua de 26 iunie a fost proclamată “Ziua Drapelului Naţional” prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această zi este marcată de către autorităţile publice şi de celelalte instituţii ale statului prin organizarea unor programe şi manifestări cultural-educative, cu caracter evocator sau ştiinţific, consacrate istoriei patriei.
Cu această ocazie, Tinerii Social Democraţi constănţeni au serbat “Ziua Drapelului Naţional” punând în valoare simbolul Tricolorului. Astfel, Tinerii Social Democraţi din Constanţa au avut plăcerea să sărbătorească această zi printr-o plimbare începută din zona Falezei Cazinoului până în Centrul Vechi al Constanţei, îmbrăcaţi în culorile Drapelului Naţional, oferind constănţenilor brăţări cu tricolorul.

Citeşte mai departe ...

Președintele C J Constanța, Horia Țuțuianu, a participat la Școala de Vară a TSD

În timp ce la București este agitație maximă în rândul coaliției de guvernare, iar la Constanța sunt oarece probleme în sânul Opoziției, la Neptun s-a desfășurat, la finele săptămânii trecute, Şcoala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat (TSD). Tradiționalele intervenții ale liderilor de la Centru au lipsit, aceștia fiind reținuți de situația din Capitală. Reuniunea TSD s-a desfășurat, însă, în condiții optime, sub atenta supraveghere a președintelui CJ Constanța, Horia Țuțuianu, și a președintelui OFSD Constanța – Mariana Gâju.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate