Menu
Prev Next

Politic

Deputatul PNL Bogdan Huțucă a depus un proiect de lege privind exceptarea de la plata impozitului pe clădiri pentru cabinetelor medicale

Deputatul liberal Bogdan Huțucă a depus în Parlament un proiect legislativ care vizează exceptarea de la plata impozitelor pe clădiri a cabinetelor medicale și a tuturor unităților sanitare publice. Inițiativa, semnată împreună cu deputatul PNL Florin-Claudiu Roman, vine în primul rând în sprijinul medicilor de familie, care au semnalat în repetate rânduri povara fiscală care îi apasă.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Vișan vă urează “La Mulți Ani!” de ziua Constanței

De 16 ani pe data de 21 mai a fiecărui an marcăm Ziua Municipiului Constanța. Această zi coincide cu sărbătoarea ortodoxă a Sfinților Împărați Constantin și Elena. Împăratul bizantin Constantin I a fost cel care a decis extinderea așezării de origine greacă, Tomis cu noul oraș, Constanța de acum.
Astăzi Constanța este unul dintre cele mai importante orașe din România, principalul port al Mării Negre de pe teritoriul țării noastre și un semnificativ centru economic și cultural.
De ziua orașului și a celor pentru care Constanța înseamnă “ACASĂ”, deputatul PSD George Vișan a adresat un mesaj de felicitare.
În pragul Centenarului Marii Uniri, de ziua orașului nostru, vă doresc cele mai calde urări de bine, prosperitate, armonie și stabilitate. La mulți ani Constanța! La mulți ani constănțeni!

Citeşte mai departe ...

Deputatul Anișoara Radu: „Programe de finanțare pentru firme, nu credite bancare costisitoare!”

Deputatul PSD de Tulcea, Anișoara Radu, membru al Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților a declarat recent că programele cu finanțare guvernamentală reprezintă o posibilitate în plus pentru IMM-uri, indiferent de anul înființării acestora. Aceste finanțări vin în sprijinul firmelor pentru retehnologizare, dezvoltare și crearea de noi locuri de muncă, în plus, pot scuti oamenii de afaceri de accesarea unor credite bancare costisitoare.

Citeşte mai departe ...

Deputatul PNL Bogdan Huțucă declanșează campania de informare a populației României privind Pilonul II de pensii

La sediul Partidului Național Liberal din Constanța a avut loc, astăzi 17 mai, o conferință de presă susținută de deputatul Bogdna Huțucă. Tema abordată a fost lansarea unei campanii de promovarea a modificărilor pe care liberalii doresc să le implementeze în ceea ce privește Pilonul II de pensii.

Citeşte mai departe ...

Deputatul PSD Mircea- Titus Dobre susține în parlament cauza Organizațiilor de Management al Destinației și a Centrelor de Informare și Promovare Turistice

Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.15/2017 pentru organizarea și desfășurarea activității de turism în România a primit raportul final în Comisia pentru Industrii și Servicii urmând ca săptămâna viitoare să primească votul final în Camera Deputaților.

Citeşte mai departe ...

Senatorul Ștefan Mihu- interpelare adresată Ministerului Agriculturii, Autorității pentru Protecția Consumatorului și ANSVSA, cu privire la importurile de alimente

În ședința Senatului din 14.05.2018 senatorul PSD Constanța, Ștefan Mihu a adresat o întrebare domnului Petre Daea, Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Întrebarea a privit subiectul referitor la restricțiile sporite privind importul de alimente cu grad semnificativ de risc pentru sănătatea populației. Intervenția i-a privit și pe Marius Pîrvu, președintele Autorității pentru Protecția Consumatorului precum și pe Geronimo Răducu Brănescu, Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Istvan Antal a participat la a 50-a reuniune a APCEMN de la Novi Sad

În perioada 18 – 19 aprilie 2018, la Novi Sad, Serbia, s-a desfășurat cea de-a 50-a reuniune a Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale din cadrul Adunării parlamentare a cooperării economice a Mării Negre (APCEMN), la care a participat deputatul István Antal (UDMR), în calitatea sa de membru al Comisiei pentru cultură, educație și afaceri sociale din cadrul APCEMN.

Citeşte mai departe ...

Senatorul Ștefan Mihu- interpelare parlamentară pentru o mai bună gestionare a traficului auto

În Ședința Senatului din 7 mai 2018, senatorul PSD Constanța Ștefan Mihu a adresat o interpelare doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne.
Senatorul constănțean solicită ministerului informații despre măsurile luate pentru o bună gestionare a traficului auto.

“În ultima vreme, odată cu intrarea în sezonul cald și folosirea cu frecvență sporită a mașinilor personale și nu numai, s-au înmulțit îngrijorător cazurile de nereguli în trafic, provocate de șoferi inconștienți sau iresponsabili, mergând până la limita provocării unor accidente de circulație. În mod concret, este vorba de șoferi “teribiliști” și/sau “șicanatori”, aflați nu de puține ori sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe halucinogene, care reprezintă un real pericol în trafic pentru majoritatea celorlalți conducatori auto. Vorbim fie de schimbarea bruscă a benzii de mers fără niciun fel de semnalizare, de viteza mult peste limita legală sau de ignorarea unor semne de circulație prin efectuarea de manevre interzise sau ilegale (pentru a oferi doar câteva exemple!).
Față de cele de mai sus, venim și vă întrebăm, stimată doamnă ministru, ce măsuri și-a propus să ia ministrul MAI pentru depistarea și contracararea unor situații precum cele menționate, generatoare sau potențial generatoare de grave acccidente de circulație ce s-ar putea solda cu rănirea sau pierderea de vieți omenești și/sau importante pagube materiale?
Vă rugăm să ne precizați, totodată, dacă, la nivelul MAI, există o structură / unitate specializată pentru analizarea, identificarea și contracararea unor asemenea, inclusiv prin instalarea de camere video pe marile artere de circulație din capitală și din principalele orașe ale țării, pe autostrăzi și pe principalele drumuri naționale / europene? “

 

Citeşte mai departe ...

Deputatul George Șișcu- declarație politică: România riscă să intre în procedura de deficit excesiv!

Deficitul public al României este singurul din toată Uniunea Europeană care nu se situează sub pragul de 3% din PIB în 2018, așa arată datele publicate de Comisia Europeană. Anul acesta este pentru prima dată din 1999 când toate statele zonei euro au reușit să scadă acest deficit sub pragul admis, mai puțin țara noastră.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Anișoara Radu a solicitat de la ANSPDCP lămuriri privind protecţia datelor cu caracter personal şi mediile de socializare online

Deputatul tulcean Anișoara Radu a adresat un set de întrebări reprezentanților Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în scopul de a clarifica o serie de nelămuriri ivite în spațiul public.
Acest demers survine ca urmare a aplicării prevederilor legislaţiei interne a Regulamentului (UE) 2016/679 cu privire la „Protecţia datelor cu caracter personal şi mediile de socializare online”.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate