Menu

Politic

PNŢCD, un fost partid de DREAPTA, ajuns la remorca PSD. Limbaj suburban al lideului Pavelescu

În ultima vreme, preşedintele PNŢCD, avocatul Aurelian Pavelescu, pare a fi de acord cu toate temele mari ale PSD. Mai mult, Pavelescu îi atacă într-un limbaj suburban, pe Facebook, pe toţi adversarii partidului lui Dragnea: protestatari, DNA, Parchetul General, PNL, USR, ba chiar şi pe Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene. În schimb, apără Familia Tradiţională, Ungaria cu toate derapajele lui Viktor Orban, Jandarmeria. Pavelescu vorbeşte despre Statul Paralel, televiziuni fasciste (cele care critică PSD), pe Juncker îl face beţiv şi spune că l-ar fi călcat în picioare, iar magistraţii sunt „imbecili şi mafioţi”.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Bogdan Huțucă: „În curând, RADET o să rămână în sistem doar cu cei pe care îi subvenționează domnul Făgădău”

Într-una din recentele sale postări pe Facebook, deputatul liberal constănțean Bogdan Huțucă vorbește despre situația scandaloasă generată de starea dezastruoasă în care se află RADET Constanța. Huțucă acuză Primăria Constanța că se foloseste de această situație ingrată pentru locuitorii Constanței, pentru a transforma totul la un moment dat în capital electoral.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Bogdan Huțucă: „românii au de suferit din cauza răfuielilor din interiorul partidului de guvernământ”

Bătălia politică din interiorul principalului partid de guvernământ, PSD, este apreciată de Bogdan Huțucă, deputat PNL, ca fiind periculoasă pentru cetățenii României.
„Milioane de oameni, cetățeni ai acestei țări, comunități întregi au de suferit în mod direct din cauza răfuielilor din interiorul partidului de guvernământ. Guvernul a devenit principala armă prin care Liviu Dragnea terorizează nu doar proprii primari colegi de partid, dar și o țară întreagă. Dacă Guvernul a fost în stare să blocheze toate proiectele pentru București doar pentru a-i da la picioare rivalei lui Liviu Dragnea, Gabriela Firea, vă dați seama cât de bolnăvicioasă poate fi această coaliție care conduce România?”, se întreabă deputatul liberal.

Citeşte mai departe ...

Bogdan Huțucă, deputat PNL: „Începutul școlii, momentul în care vedem adevărata față a Educației”

Învățământul românesc se confruntă cu multe probleme, plecând de la cele de infrastructură (școli și grădinițe insalubre, vechi, cu toalete în curți) și ajungând la cele privind dotarea claselor.
Nu trebuie uitate și problemele manualelor școlare, mulți elevi intrând în noul an școlar fără manualele unice tipărite de Editura Didactică și Pedagocică, instituție aflată în subordinea statului român.

Citeşte mai departe ...

Senatorul Ștefan Mihu- interpelare la adresa lui Petre Daea privind pesta porcină și noile pericole preconizate

În ședința Senatului din 17 septembrie a.c. senatorul PSD Constanța, Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale- Petre Daea, în care abordează problema riscului de securitate la adresa zootehniei românești. Mai jos redăm interpelarea făcută de senatorul constanțean:

Citeşte mai departe ...

Legea abatoarelor mobile, susținută de deputatul George Șișcu

Proiectul de lege prevede înființarea unui abator mobil în fiecare județ și în municipiul București, în subordinea direcțiilor sanitar – veterinare și pentru siguranța alimentelor. Abatorul mobil va funcționa ca organism prestator de servicii publice de interes local sau județean, după caz, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, având ca obiect principal de activitate abatorizarea și comercializarea cărnii și îndeplinirea altor activități specifice și conexe.

Citeşte mai departe ...

Deputatul George Șișcu solicită demisia ministrului Educației pentru incompetență

De la pupitrul Parlamentului României, deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu, a cerut demisia ministrului Educației, Valentin Popa. „Vă cer demisia, pentru lipsa de interes față de educație, pentru protejarea incompetenței și mai ales pentru incompetența dumneavoastră de a gestiona treburile din educație, ca să nu mai vorbim de lipsa de viziune pentru viitorul copiilor noștri”, spune deputatul PNL.

Citeşte mai departe ...

Deputatul George Vișan depune în Parlament o nouă serie de inițiative și propuneri de modificări legislative

Deputatul social-democrat de Constanța, George Vișan va veni în Parlament cu o nouă serie de inițiative și propuneri de modificări legislative.
Printre proiectele legislative propuse de Vișan se află și modificarea Ordonanței Guvernului nr 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritățile și instituțiile publice.

Citeşte mai departe ...

Senatorul Ștefan Mihu, declarație politică în plenul Senatului, despre importanța educației patriotice în școli.

În urmă cu puține zile, pe 10 septembrie 2018, am sărbătorit împreună reluarea noului an școlar. Milioane de elevi s-au reîntâlnit cu dascălii lor și așteaptă cu încredere și optimism, sperăm noi, lansarea noului ciclu de învățământ. Dincolo de aspectele pur tehnice legate de durata noului an școlar, de numărul de vacanțe și întinderea lor sau de unele elemente de natură pur logistică și de infrastructură, este important să subliniem, și cu acest prilej, rolul esențial pe care școala îl joacă în societate în ceea ce privește formarea și educarea tinerei generații si, în ultimă instanță, în pregatirea acesteia pentru a fi capabilă să preia, la un moment dat, destinele națiunii.

Citeşte mai departe ...

Deputatul Istvan Antal salută soluționarea crizei de la Șantierul Naval Mangalia

La finalul lunii iulie, Grupul Damen a achiziționat 49% dintre acţiunile din Daewoo Mangalia Heavy Industries de la Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, astfel Grupul Damen a devenit responsabil pentru managementul operaţional al şantierului care a fost redenumit Şantierul Naval Damen Mangalia  (Damen Shipyards Mangalia). Guvernul României deţine 51% din acţiuni. 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate