Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Politic

Adevărata față a lui Jean Paul Tucan, cel care vrea să pună mâna pe ALDE Constanța! (I)

Jean Paul Tucan vrea să revină în forță în politica constanțeană și nu oricum ci ca mare șef ALDE Constanţa, împreună cu noii săi prieteni de conjunctură. Problema lui Tucan este că nicăieri pe unde s-a perindat ca politician nu a reușit să convingă oamenii (candidatura la Primăria Năvodari e un exemplu), ci doar să se învârtă de niște combinații sau funcții. Jean Paul Tucan poartă însă pe umeri un trecut extrem de controversat, asta ca să folosim un eufemism.

Citeşte mai departe ...

Primarul din Cernavodă: Am fost în tranşee cu viceprimarul Şerif, mergem împreună până la capăt!

Primarul oraşului Cernavodă a răspuns prin intermediul ziarului Dezvăluiri unor zvonuri conform cărora ar intenţiona să îl înlocuiască din funcţie pe viceprimarul Şerif Cîrjali cu un reprezentant al PSD, pentru a-şi uşura relaţia cu Consiliul Local. Liviu Negoiţă spune că acestea sunt dezinformări prin care se încearcă fără succes dezbinarea unei echipe unite: „Sunt doar nişte zvonuri rău intenţionate, aruncate pe piaţă probabil de adversarii noştri politici. Vreau să înţeleagă toată lumea că dacă eu am stat în tranşee cu un om, atunci când ies, merg mai departe cu el! Dacă cineva vrea să se alăture echipei poate să o facă, dar trebuie să meargă în direcţia noastră!”

Citeşte mai departe ...

Ovidiu Cupșa: Îmi doresc să candidez pentru preşedinţia PNL Constanţa!

Ultimele zile ale anului 2016 a adus un război crâncen între câțiva membrii vechi ai PNL Constanța (în frunte cu Ovidiu Cupșa) și Gheorghe Dragomir, președinte al organizației județene, prin intermediul unor comunicate de presă. Cupșa l-a acuzat pe Dragomir că ar fi confiscat partidul, pe care l-ar conduce în mod discreționar, în avantajul său și al câtorva apropiați și i-a cerut demisia ca urmare a rezultatelor înregistrate la alegerile parlamentare (Click aici pentru comunicat).

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

Citeşte mai departe ...

PNL Constanța: ”Dacă ne pasă de Constanța și de România, pe 11 decembrie ieșim la vot!”

În ultimele zile ale campaniei electorale, candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare au susținut o conferință de presă în care, la unison, au îndemnat alegătorii să iasă la vot pe 11 decembrie. De asemenea, au fost trase și primele concluzii ale acestor săptămâni în care liberalii au fost prezenți în mijlocul alegătorilor.
Gheorghe Muschină, șeful de campanie a PNL a ținut să le mulțumească tuturor constănțenilor care în aceste zile le-au adus la cunoștință problemele și așteptările lor. „A fost o mobilizare exemplară, o campanie atipică, nu a fost uşor, însă efortul depus a fost substanţial. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape, de la simpli membri de partid, la primari şi consilieri locali din județul Constanța. Ieşiţi la vot şi puneţi ştampila pe PNL. La Constanţa venim cu o echipă nouă, cu oameni profesionişti în domeniiile lor de activitate, oameni care ne vor reprezenta cu multă dăruire în Parlament”. 

Citeşte mai departe ...

Robert Boroianu: Constănțeni, ce aveți de pierdut votând oameni noi, onești, profesioniști, care sunt deja realizați și care nu intră în politică pentru avantaje?

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Robert Boroianu, îi îndeamnă pe constănţenii care își doresc un viitor mai bun pentru județul lor, să vină la vot și să le acorde încrederea candidaților Partidului Național Liberal. 

"În această campanie cerem votul fiecărui constănțean care dorește un viitor mai bun pentru orașul și județul său. Singurul mod prin care putem să schimbăm situația în care se găsește Constanța este să schimbăm politicienii care reprezintă județul. Nu putem găsi o rezolvare la problemele noastre bazându-ne pe aceiași oameni politici care au adus județul nostru în starea actuală. Pentru un viitor mai bun este nevoie de oameni politici noi, validați de o prezență semnificativă la vot. Îi întreb pe constănțeni direct: ce aveți de pierdut votând PNL la aceste alegeri? Nu ați mai votat până în prezent cu Ana Marcu, Bogdan Huțucă, George Niculescu, Lucia Varga, Vergil Chițac, Costel Stanca etc. Constănțeni, ce aveți de pierdut votând oameni noi, onești, profesioniști, care sunt deja realizați și care nu intră în politică pentru avantaje?", a declarat liderul liberal.

Citeşte mai departe ...

Robert Boroianu- PNL: "Vreau ca toți românii să nu mai plătească consumul de apă"

În cadrul ultimei sale conferințe de presă, liberalul Robert Boroianu, candidat al PNL Constanţa pentru funcţia de deputat a prezentat una dintre propunerile sale pe care le va face atunci când va ajunge în Parlamentul României. El a declarat că va propune un amendament la Constituţia României prin care apa potabilă să fie asigurată gratuit pentru absolut toţi românii. Dezvoltând subiectul vizavi de acestă idee, Boroianu a specificat că vizați sunt toți cetăţenii cât şi toate gospodăriile din toată ţara, făcând referire totodată inclusiv la racordarea cât şi consumul gratuit al apei potabile.

Citeşte mai departe ...

Candidații PNL Constanța pentru Parlament, lansați oficial

În fața sutelor de delegați ai organizațiilor din județ, dar și a secretarului general al partidului, Ilie Bolojan, candidații PNL Constanța pentru un mandat de parlamentar și-au prezentat oferta electorală. Astfel, pe 11 decembrie, alegătorii vor putea alege pentru Camera Deputaților candidații liberali: Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Maria Florea, Tiberiu Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină.

Citeşte mai departe ...

PNL Constanța a demarat campania electorală pentru alegerile din 11 decembrie

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a demarat în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Campania a debutat cu deplasarea în localitățile Cernavodă și Topalu, acolo unde candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat, Ana Marcu și Lucia Varga, însoțite de numeroși membri ai Tineretului Național Liberal Constanța, au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte din programul de guvernare al Partidului Național Liberal. La discuțiile purtate cu alegătorii au participat primarul și viceprimarul orașului Cernavodă, Liviu Negoiță și Șerif Cârjali, primarul comunei Topalu, Valentin Stanciu, și viceprimarul George Tudor, alături de echipele de consilieri locali liberali din cele două localități.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate