Menu
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Magazin

2000 de ani de la moartea lui Ovidiu. Invitaţie de participare la un proiect cultural.

Anul acesta comemorăm 2.000 de ani de la trecerea în nefiinţă a poetului Ovidiu. Figură emblematică a latinităţii, Publius Ovidius Naso a marcat deopotrivă istoria literaturii, cât şi pe cea a oraşului Tomis, unde şi-a petrecut ultimii ani de viaţă şi unde şi-a elaborat unele din cele mai cunoscute opere ale sale. Cu ocazia comemorării, eseistul şi criticul literar Dorin Popescu invită personalităţile vieţii culturale constănţene să participe la proiectul „Răzbunarea barbarilor. 2000 de ani fără Ovidiu la Tomis” – menit a aduce un omagiu marelui scriitor şi de a revitaliza viaţa culturală constănţeană.

Citeşte mai departe ...

Andreea Paul, erorile şi elveţienii

Invitată, duminică 2 octombrie, la Realitatea TV în emisiunea lui Rareş Bogdan, deputatul PNL Andreea Paul (Vass) s-a făcut de râs încercând să explice cauzele crizei creditelor în franci elveţieni. Deşi este doctor în economie şi lector universitar la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Andreea Paul a demonstrat că habar nu are despre noţiuni elementare ale pieţei valutare (forex).

Un articol de Paul CORNEANU

Citeşte mai departe ...

Handmade Souvenirs – Lansare de întreprindere socială

Constănțenii sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 10:00, la Ibis Hotel să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Handmade Souvenirs. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare.

Citeşte mai departe ...

Sweet Juices – Lansare de întreprindere socială

Constănțenii sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 14:00, la Hotel Balada Nej să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Sweet Juices. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare.  Intrarea la eveniment este liberă, iar masa, cafelele și materialele de conferință (pixuri, mape și carnețelele) sunt asigurare de organizatori.

Citeşte mai departe ...

Vanilla Joy – Lansare de întreprindere socială

Constănțenii sunt așteptați marți, 29 decembrie, ora 14:00, la Ibis Hotel să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Vanilla Joy. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare. 

Citeşte mai departe ...

Ești pregătit pentru noua lege care are în vedere scăderea cotei de TVA ?

Agenții economici a căror afaceri vor fi afectate de aceste modificări sunt acei agenți care derulează operațiuni comerciale și au de realizat actualizări în listele de prețuri, utilizează o casă de marcat pentru vânzarea mărfii, dețin magazine online și folosesc EDI pe relația cu IKA sau care utilizează aplicații SFA pentru vânzare pe teren.

Este important de știut că toți clienții care colaborează cu o companie specializată de aplicații software pentru afaceri, ar trebui sa beneficieze de suportul consultanților companiei respective pentru aplicarea în practică a modificărilor legislative.

Citeşte mai departe ...

Eşti din Constanţa şi îţi cauţi un loc de muncă? Iată ce posibilităţi de angajare ai!

Constanţa, municipiul portuar aflat la malul Mării Negre, este o posibilitate de a te angaja într-un domeniu în care în alte oraşe nu ai avea posibilitatea. Poziţia geografică a oraşului produce locuri de muncă care pot fii practicate doar la malul mării. Portul, care dispune de un trafic de 100 milioane de tone, funcţionează ca un micro-oraş.
Portul Constanţa este un barometru fidel al economiei, iar evoluţia istorică a traficului prin acest punct logistic vital desenează exact frământările prin care a trecut România imediat după 1990.

Citeşte mai departe ...

30 de cărţi pentru şi despre carieră

Fie că abia ai ieşit de pe băncile facultăţii şi te pregăteşti pentru primul job, ori că ai deja câţiva ani de experienţă profesională, există o mulţime de cărţi care te pot ghida şi ajuta să îţi aranjezi cariera.
Acum este momentul să prinzi şi să citeşti cărţile pe care nu ai avut şansa să le citeşti până acum. Asigură-te că alegi şi unele amuzante. Autori precum Fannie Flagg sau David Sedaris, au conceput poveşti minunate, care te vor face să râzi.

Citeşte mai departe ...

Două recomandări pentru mai multe şanse la angajare

O analiză de internet în ceea ce priveşte ofertele de angajări în Dobrogea, de exemplu în Tulcea nu oferă informaţii semnificative şi clare. La nivelul articolelor din presă centrală, se găsesc doar informaţii sporadice şi învechite despre eventuale angajări sau planuri de dezvoltare economică în Tulcea. O extindere a analizei a arătat că nici informaţiile despre joburi în Constanţa nu sunt mai consistente.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate