Menu

Magazin

Producem cel mai ieftin gaz din Europa, dar românii plătesc pe el cel mai mare preţ

Mingea este în terenul lui Dragnea. Zilele acestea, Camera Deputaţilor a decis care vor fi taxele şi redevenţele care vor fi plătite de marile companii ce exploatează gaze şi petrol, pentru următorii 10-20 de ani. Bogăţia naturală nu va aduce însă niciun beneficiu pentru românii de rând. Aşa cum arată statisticile Eurostat, România produce cel mai ieftin gaz natural din Europa. De asemenea, românii plătesc cel mai mare preţ, prin comparaţie cu costurile de producţie şi puterea de cumpărare. Aproape jumătate din preţul final este reprezentat de taxe şi de profiturile companiilor de gaze.

Citeşte mai departe ...

NEVERSEA 2018- Day four! Concert incredibil oferit de trupa The Script în ultima zi a festivalului NEVERSEA!

PESTE 210.000 DE PARTICIPANȚI ÎN CELE 4 ZILE ALE FESTIVALULUI NEVERSEA!

Peste 53.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului NEVERSEA care a adus pe scena principală una dintre cele mai bune trupe pop rock ale momentului, THE SCRIPT. Membrii
trupei și-au cerut scuze fanilor că nu au ajuns în România pâna acum și au oferit unul dintre cele mai impresionante concerte ale ediției din acest an a festivalului NEVERSEA.

Citeşte mai departe ...

NEVERSEA 2018- Day three! „România, sunt acasă! Armin Van Buuren

RĂSĂRIT UNIC LA MALUL MĂRII NEGRE DUPĂ 5 ORE DE SHOW CU REGELE MUZICII TRANCE, ARMIN VAN BUUREN!

Cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele muzicii trance, Armin van Buuren! artistul a respectat tradiția de la festivalul UNTOLD și a stat pe scena principală NEVERSEA, alături de cei peste 58.000 de participanți, aproape 5 ore. În momentul în care a urcat pe scenă , Armin van Buuren a declarat că în România se simte ca acasă. „Vin în România din 2003 și într-adevar am creat o legătură specială cu publicul de aici.

Citeşte mai departe ...

NEVERSEA 2018- Day two! Moment emoționant oferit de Aloe Black în memoria lui Avicii!

Peste 53.000 de fani din țară și din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2018. Cei mai așteptati artiști din a doua seară au fost Aloe Blacc, vocea hitului „Wake me up” a legendarului AVICII dar și Steve Angello, unul dintre cei trei membrii fondatori ai binecunoscutei trupe Swedish House Mafia.

Citeşte mai departe ...

„De fiecare dată când ajung în România mă simt fantastic. Sunteți un public minunat!”- HARDWELL

Prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2018 a fost un real succes! Nici măcar ploaia din mijlocul zilei nu i-a speriat pe cei peste 48.000 de festivalieri care
au participat la evenimentele din perimetrul festivalului. Cei mai mulți dintre ei au așteptat însă să vină seara când pe scenele festivalului au urcat artiștii lor preferați. Artiștii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați atât de numărul mare de fani cât și de dimensiunea impresionantă a scenei “The Gateway”.

Citeşte mai departe ...

Raliul internațional „Amul-Hazar 2018”. Peste 1.500 de kilometri în „Cursa Deșertului Turkmen”

Raliul Internaţional „Amul – Hazar 2018”, cunoscut şi sub titulatura de „Cursa Deşertului Turkmen”, va avea loc în perioada 11-15 septembrie. Competiţia se va desfăşura pe un traseu ce traversează Turkmenistanul de la est la vest, pe ruta urmată în urmă cu 1.000 de ani de caravanele ce străbăteau Drumul Mătăsii.

Citeşte mai departe ...

Mai sunt doar trei zile până începe NEVERSEA!

ARTIȘTII INTERNAȚIONALI, SOARE ȘI TEMPERATURI DE 30 DE GRADE SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE INGREDIENTELE DISTRACȚIEI DE LA MALUL MĂRII NEGRE!

În doar trei zile, fanii festivalului vor intra în lumea fantastică NEVERSEA și vor scrie încă o pagină din legendă. Plaja, unde pentru 4 zile și 4 nopti timpul își pierde din puteri, se va transforma într-un loc fantastic, iar participanții vor deveni personaje care vor călători în timp alături de cei peste 200 de artiști care vor urca pe scenele amplasate pe plaja NEVERSEA. În
călătoria cu arca magică spre NEVERSEA fanii festivalului vor avea la dispoziție un compas gigantic care îi va călăuzi pe mare, cuburi magice care le pot îndeplini dorințe, bărci parametrice
dar vor face cunoștință și cu vietățile marine prietenoase.

Citeşte mai departe ...

Mai este doar o săptămână până la cel mai așteptat festival de pe plajă din România, NEVERSEA! Vezi programul!

În doar 7 zile, orașul Constanța se va transforma în polul distracției de la Malul Mării Negre. The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell & Ingrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello, Steve Aoki și mulți alții vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA.

La prima ediție a festivalului, peste 153.000 de participanți au trăit experiențe unice pe plaja NEVERSEA din Constanța. La ediția din acest an, în cele patru zile de festival este așteptat un trafic de peste 250.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 200 dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Citeşte mai departe ...

UNTOLD, primul festival partener al Parlamentului European!

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au anunțat la Bruxelles un parteneriat cu Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European,prin Președinta acestei Comisii, europarlamentarul român Adina Vălean și în prezența europarlamentarului belgian, Ivo Belet. Parteneriatul vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. Adina Vălean și Ivo Belet și-au arătat susținerea față de inițiativa fondatorilor UNTOLD în contextul necesității de conștientizare a publicului asupra problemelor de mediu, la nivel european. Obiectivul principal al acestui parteneriat este de a lucra împreună pentru ca UNTOLD să devină un festival 100 % sustenabil si verde.

Citeşte mai departe ...

UNTOLD - Primul brand ambasador al turismului românesc! Descoperă campania „România all inclusive”!

După patru ani în care UNTOLD s-a aflat în topul festivalurilor din Europa și a reușit să atragă zeci de mii de turiști străini în România, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa primește din partea Ministerului Turismului distincția de AMBASADOR AL TURISMULUI ROMÂNESC! Astfel, UNTOLD devine primul brand românesc care primește această distincție, fiind în acest fel recunoscute eforturile depuse în promovarea României. Pe lângă turiștii care au ocazia să descopere Transilvania, an de an, mulți dintre ei ajung să descopere și litoralul românesc, datorită NEVERSEA.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate