Menu
Prev Next

Magazin

Manuel Riva și Alexandra Stan aduc hitul verii în România: Imnul NEVERSEA 2018

La mai puțin de două luni până la festivalul NEVERSEA, organizatorii au pregătit încă osur priză pentru fanii festivalului. În acest an NEVERSEA are și un imn oficial compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. Manuel Riva se simte onorat că una din piesele sale a ajuns imnul oficial al celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, NEVERSEA. Cunoscutul hit ‘’Miami’’ al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA.

Citeşte mai departe ...

UNTOLD 2018 vine cu o nouă surpriză pentru fanii festivalului: scenă Trance pe care vor urca cei mai buni artiști ai genului!

ATB, BRYAN KEARNY, CHICANE, FERRY CORSTEN, MARKUS SCHULZ, GARETH EMERY, ORJAN NILSEN, MARLO, SIMON PATERSON, SOLARSTONE, STANDERWICK, THE THRILLSEEKERS sunt doar câțiva dintre cei care vor urca pe scena trance a festivalului UNTOLD.

Ediția din 2018 a festivalului UNTOLD vine cu o surpriză pentru fanii festivalului și aduce în România cei mai buni artiști din lume ai muzicii trance, pe o scenă dedicată exclusiv lor. Pe scena trance vor urca: ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon Patterson, Solarstone, Standerwick (live), The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab și Will Atkinson.

Citeşte mai departe ...

Un nou eveniment Rotary Club la Constanța

Mâine 28 martie 2018, ora 17.00, la Hotel Ibis - Constanța, va avea loc un eveniment informativ pe teme medicale, organizat de Rotary Club Constanța în parteneriat cu Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei. În cadrul acestei informări, personalități medicale vor participa la dezbateri libere pe diverse teme medicale de interes major cum ar fi: cardiologia, ginecologia, stomatologia, reumatologia, chirurgia, etc. Intrarea este liberă. Înscrieri la: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Citeşte mai departe ...

Nume mari pe scena Festivalului NEVERSEA. Irlandezii de la „The Script”, pentru prima dată în România

A doua ediție a Festivalului NEVERSEA va aduce în fața publicului artiști importanți, unii dintre ei fiind pentru prima dată în România. Este și cazul celor de la THE SCRIPT, irlandezii fiind printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. „Hall of fame”, „Superheroes”, „The man who can’t be moved” și multe alte hituri ale trupei THE SCRIPT vor răsuna în vară, live pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Citeşte mai departe ...

Start în pregătirea Festivalului NEVERSEA 2018. 4 zile și 4 nopți de neuitat pe plaja din Constanța

În perioada 5-8 iulie 2018 se va desfășura cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA. „Povestea NEVERSEA continuă și în 2018 cu experiențe unice, artiști în premieră în România și cu cei mai frumoși fani care, începând din acest an, vor vedea de pe plaja NEVERSEA patru răsărituri de soare de neuitat”, ne asigură organizatorii.
Deocamdată locul de desfășurare a festivalului nu a fost anunțat, 3 plaje din Constanța fiind în discuție. Pentru fiecare dintre ele există autorizație pentru ținerea evenimentului.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate