Menu

Energia Eoliană în România 2011 - Anul Dezvoltării Parcurilor de Energie în România

Bucureşti - 05 octombrie 2011 - Anul trecut au fost instalaţi 448 MW de energie în România, cea mai mare capacitate din fostele ţări socialiste, cu excepţia Poloniei. Pentru 2011 este prognozat să fie instalaţi încă 700 MW. Organizatorul German de târg şi conferinţe - REECO, cu o experienţă de peste 12 ani în acest domeniu, organizează ce-a de-a IV-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE la Sala Palatului din Bucureşti, între 09-11 noiembrie 2011. La evenimentul din acest an este planificat un punct de întâlnire pentru energie eoliană cu expozanţi bine cunoscuţi, participanţi şi vorbitori la conferinţă!

După 2010, un an în care energia eoliană a început să se răspândească, 2011 este un an în care parcurile de energie încep să se dezvolte. La nivel Central şi Sud-Est European, România ocupă în acest sens mai mult ca sigur, primul loc în clasamentul ţărilor cu cea mai mare capacitate instalată în acest an. Asociaţia Română de Energ...

Reeco Ro Expozitii SRL Bucureşti - 05 octombrie 2011 - Anul trecut au fost instalaţi 448 MW de energie în România, cea mai mare capacitate din fostele ţări socialiste, cu excepţia Poloniei. Pentru 2011 este prognozat să fie instalaţi încă 700 MW. Organizatorul German de târg şi conferinţe - REECO, cu o experienţă de peste 12 ani în acest domeniu, organizează ce-a de-a IV-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE la Sala Palatului din Bucureşti, între 09-11 noiembrie 2011. La evenimentul din acest an este planificat un punct de întâlnire pentru energie eoliană cu expozanţi bine cunoscuţi, participanţi şi vorbitori la conferinţă!

După 2010, un an în care energia eoliană a început să se răspândească, 2011 este un an în care parcurile de energie încep să se dezvolte. La nivel Central şi Sud-Est European, România ocupă în acest sens mai mult ca sigur, primul loc în clasamentul ţărilor cu cea mai mare capacitate instalată în acest an. Asociaţia Română de Energie Eoliană arată că în acest moment sunt instalaţi 713 MW de energie.

Pentru a compara energia regenerabilă şi producţia de energie nucleară: numai parcul eolian instalat de către CEZ se apropie, în ceea ce priveste producerea de energie de o centrală nucleară de la Cernavodă, care produce aproximativ 700 de MW pe an. Odată cu dezvoltarea sectorului energiei regenerabile apar noi oportunităţi pentru constructorii internaţionali şi naţionali, de maşini şi parcuri eoliene precum şi pentru producători.

Cel mai mare punct de întâlnire pentru sectorul energiei eoliene în România va fi organizat în cadrul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, al IV-lea târg internaţional pe energie în România. În Parcul Eolian, o zonă specială a târgului doar pentru acest sector al energiei regenerabile, companille îşi vor prezenta produsele şi serviciile. Printre expozanţi se numără: ENERCON GmbH, Energobit Group SA, GAMESA INNOVATION AND TECHNOLOGY S.L., Global Wind Power RO S.R.L., Eurosat West SRL, PowerWind GmbH, Prenecon SA, Siemens Romania, SME Wind Engineering SRL, Tecnorenova SRL, Wind Project Construction, Popp&Associatii Inginerie Geotehnica, IBCO Energ SRL şi mulţi alţii.

A IV-a Conferinţă Internaţională - Energia Eoliană în România va reuni experţi şi persoane cheie din România şi Sud-Estul Europei la un eveniment central, în data de 9 noiembrie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti. Şi în acest an invitatul special al evenimentului este Laszlo Borbely, Ministrul Mediului şi al Pădurilor în România. Printre vorbitori vor fi: Teodor Ovidiu POP - Preşedinte IRE, Dr. Ing. Bogdan TRUŞCĂ - TUV SUD ROMÂNIA SRL, Mihnea CRĂCIUN - Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Gherghina Dida VLĂDESCU - Şeful Oficiului de Tranzacţii cu Certificater, OPCOM, precum şi reprezentanţii ai unor companii internaţionale: VESTAS, SIEMENS, GAMESA, Wind Turbine Service şi mulţii alţii. Conferinţa va fi continuată cu o seară festivă pentru crearea de reţele.

Pe 10 noiembrie 2011 posibilitatea creării de reţele continuă cu Forumul Montatorilor de Turbine Eoliene şi cu Expoziţia de Fotografie prezentată de Asociaţia Bulgară de Energie Eoliană.

Mai multe detalii despre al IV-lea târg de energie al României şi conferinţele ce vor avea loc în paralel, pot fi găsite pe www.renexpo-bucharest.com.

Contact şi informaţii:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.reeco.ro

Despre Grupul REECO:

Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varşovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Contact şi informaţii:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.reeco.ro

http://www.renexpo-bucharest.com/

Cuvinte cheie:  REECO  RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE  energie eoliana 

Imagini

Energia Eoliană în România 2011 - Anul Dezvoltării Parcurilor de Energie în România
Ultima modificareDuminică, 27 Octombrie 2013 22:37

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate