Menu
Dobrogea Europeană

Dobrogea Europeană (5)

Agricultorii tulceni au noi oportunități pe piața chineză

Într-o întâlnire de lucru ce s-a desfășurat luni, 5 februarie, la sediul Consiliului Județean Tulcea, președintele Horia Teodorescu a discutat cu fermierii tulceni despre oportunitatea unei vizite în regiunea Suzhou din China. Scopul acestei deplasări ai consta în încheierea unor parteneriate de schimburi comerciale.

Citeşte mai departe ...

Anul 2018, plin de evenimente de interes turistic pregătite în Delta Dunării

Consiliul Județean Tulcea și Asociația de Management al Deltei Dunării, au prezentat evenimentele de interes turistic pregătite în 2018, în Delta Dunării și Dobrogea de Nord.
Calendarul evenimentelor 2018, spun organizatorii, va fi transmis către agențiile de turism din România, birourile de turism externe ale Ministerului Turismului, ambasadele şi misiunile diplomatice ale României în străinătate.

Citeşte mai departe ...

Orașul Băneasa va beneficia de un Centru Național de Informare Turistică

Miercuri 28 octombrie a.c., în sala de ședințe a Primăriei orașului Băneasa, a fost organizată o conferință de presă cu tema „Crearea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) și dotarea acestuia, în orașul Băneasa, județul Constanța”. Primarul orașului, Marin Ion, a vorbit despre importanța acestui proiect pentru comunitate și a evidențiat etapele sale de implementare.

Citeşte mai departe ...

Guvernanții spun că învățământul este o prioritate națională.Cum s-au pregătit administrațiile locale din Dobrogea pentru noul an școlar?

În declarațiile politicienilor, învățământul reprezintă un domeniu prioritar în România. Realitatea arată însă altfel: sistemul este subfinațat, salariile profesorilor se mențin la un nivel mediocru și, mai ales, nu există o viziune clară într-un domeniu în care în ultimii ani programele și sistemul de învățământ s-au schimbat în nenumărate rânduri, bulversând elevi, profesori și părinți în aceeași măsură. 

Citeşte mai departe ...

Mahmudia, o poartă ÎNCHISĂ spre Delta Dunării. Investițiile au înghețat!

Primăria Mahmudia este beneficiarul unui proiect de reconstrucţie ecologică a terenurilor din cadrul incintei agricole Carasuhat, Delta Dunării. Primarul Gherghina Vrămuleț consideră că acest proiect ar aduce Delta mai aproape de Mahmudia. Turiștii ar putea să ajungă mai ușor, pe apă, în mijlocul Deltei. Am întrebat-o pe Vrămuleț dacă Mahmudia ar putea deveni o poartă spre Deltă, așa cum este azi Murighiol, mai ales după realizarea unei șosele ce leagă această comună de Tulcea.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate