Menu

Angajaţii RDS îşi dau în petic din nou!

Campania înmânării telefoanelor DigiMobil, avantajoase pe de-o parte, iar pe de alta... a adus cu sine o serie de „gafe” ale angajaţilor RDS&RCS faţă de competenţa cărora, însuşi directorul filialei Constanţa şi-a exprimat sincer îndoiala. În urmă cu vreo două săptămâni, unul dintre oamenii de „teren” ai companiei a înmânat, ori din „cheful” nemărginit de a-şi face treaba cu seriozitate şi responsabilitate, ori din incompetenţă, un telefon mobil RDS... unor simpli chiriaşi!

Un articol de Andreea PAVEL

Totul ar fi fost în ordine dacă la discuţii ar fi asistat şi proprietarul.  În urmă cu câteva săptămâni vă prezentam cazurile în care RDS& RCS te face bun de plată chiar de două ori pe lună, dacă este cazul, şi cel în care, timp de o săptămână, o familie nu a beneficiat de serviciul de telefonie, pentru că iniţial angajatul nu depistase problema din prima, iar a doua oară a avut grijă să întrebe de ce este nevoie de trei telefoane într-un apartament de două camere.

 Chiriaşi cu drepturi de proprietari, sub oblăduirea RDS&RCS

 S.C., 40 ani, din Constanţa, a oferit spre închiriere un imobil cu două camere, trecut pe numele ei. Doi tineri proaspăt căsătoriţi au preluat, sub chirie, timp de două luni, apartamentul în cauză. Au cerut cablare RDS&RCS, s-a întocmit contractul făcut, însă, pe numele proprietarului. După spusele directorului reprezentanţei din Constanţa, în acest lucru ar consta vina „victimei”. „Atenţie celor care închiriază! Contractul să fie făcut pe numele chiriaşului, pentru ca proprietarul să nu aibă nici o răspundere în urma semnării contractului!”, declara Grigore Constantin. După o perioadă, proprietara a observat pe etajera din apartamentul în care locuiau chiriaşii, un telefon mobil de la RDS. „A fost momentul în care mi-am pus un semn de întrebare! Ştiam că doar proprietarul poate primi mobilul, în urma semnării unui contract! Cine semnase în locul meu?! Era un lucru foarte grav. Ei oricum trebuiau să plece, existau multe neînţelegeri, se credeau proprietari din mai multe puncte de vedere! Dacă nu observam că au primit mobilul, probabil că nici n-aveau de gând să mă atenţioneze şi pe mine, în calitate de semnatar al contractului că au primit şi un mobil! Ca să nu mai spun de surprizele care pot apărea la factura de luna asta, sau care ar fi apărut dacă plecau cu mobilul, până când aveam eu să reziliez contractul! Se numeşte fals în acte, sau în declaraţii, cred!”.

DigiMobil înmânat sub semnătură străină

 Luat la întrebări, chiriaşul a minţit în legătură cu semnarea contractului, spunându-i proprietarei că unul dintre copiii ei şi-a dat acordul în privinţa primirii telefonului mobil. Femeia şi-a întrebat fiii dacă ştiu despre ce e vorba şi în momentul în care aceştia au dat nedumeriţi din cap, aceasta s-a deplasat la sediul RDS din Constanţa. La cerere, a primit o copie după contractul de înmânare a mobilului pe care, stupoare, semnase oricine altcineva în afară de ea, soţul, sau copiii ei! „După semnătură, cred că e chiriaşul... Eu pot să demonstrez oricând că aceea nu e semnătura mea, dar sunt curioasă cum o va scoate la capăt angajatul...”.  

 „N-avem oameni competenţi!”

Proprietara care acum aşteaptă cu sufletul la gură factura lunii în curs, ne-a mărturisit, că, spre surprinderea ei, directorul RDS&RCS Constanţa, Grigore Constantin, a preluat cazul cu cel mai mare interes. „Părea şi resemnat şi ruşinat de ce îi povesteam. A recunoscut că e vina angajatului în proporţie de 100% şi că se întâmplă astfel de lucruri, din pricina faptului că nu au oameni competenţi... Mi-a promis că nu va trebui să plătesc mobilul, indiferent de starea în care acesta se află şi că se va rezilia contractul oricând voi dori. Pe de altă parte, m-a atenţionat ca pe viitor să nu mai închei contractul de cablare, telefon etc pe numele meu, ci pe numele chiriaşilor. Şi dacă va fi vreo problemă eu nu voi mai fi implicată cu nimic!”, a conchis proprietara.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate