Menu

VIDEO: Șosea cu dedicație pentru Gică Hagi, din bani publici Recomandat

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și Primăria Ovidiu s-au gândit să îi dea o mână de ajutorul investitorului “strategic” Gheorhe Hagi. După cum se știe, fostul mare fotbalist a construit la Ovidiu celebra deja academie de fotbal: stadion cu 7000 de locuri, mai multe terenuri de antrenament și un hotel în construcție.
Construită la câteva sute de metri de DN 30 C (Varianta Ovidiu), până anul trecut infrastructura de acces și nu numai a bazei sportive lăsa de dorit. Spre exemplu, accesul la stadion se făcea pe două drumuri pietruite, iar la meciurile mai importante, atunci când stadionul se umplea, spectatorii erau nevoiți să își lase mașinile efectiv pe câmp pentru că nu existau parcări suficiente.

În 2016, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța s-a apucat să repare Varianta Ovidiu, la solicitarea Primarului George Scupra, care se plângea că mașinile de mare tonaj trec prin oraș, din cauza stării proaste a drumului de centură. Drept urmare, Direcția de drumuri a turnat strat nou de asfalt, începând de la ieșirea spre Autostrada Soarelui și mergând doar până la baza sportivă a Academiei. Ne întrebăm cum a rezolvat această lucrare problema mașinilor de mare tonaj care traversează Ovidiu. Că doar nu merg la stadion aceste mașini...
În schimb, la stadion merg alte mașini, de lux, care umplu până la refuz micuța parcare a stadionului. Înainte de meciuri, aceasta se transformă într-un adevărat salon auto de fițe. Tot pentru aceste mașini probabil, Primăria Ovidiu a construit o mândrețe de șosea, ce leagă stadionul de DN 30 C. Probabil că în Ovidiu s-or fi rezolvat toate problemele de infrastructură și a venit și rândul stadionului... (Vom reveni).

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU
Ștefan Doru COPOȚ

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate