Menu

Ancheta

Primarul a făcut nunta fetei în sala de sport, elevii fac educaţia fizică în săli de clasă! (VIDEO)

400 de elevi din comuna constănţeană Ciobanu fac orele de sport în sălile de clasă, pentru că primarul Tudorel Gurgu a amenajat în sala de sport a localităţii un club de fitness cu piscină, jacuzzi, saună, bar şi aparate de forţă. Bomboana de pe coliva educaţiei de la Ciobanu a fost faptul că acelaşi primar a organizat petrecerea nunţii fiicei sale tot în sala de sport! Pentru ca nuntaşii să poată să îşi parcheze maşinile lângă sală, a fost distrus gardul dispensarului şi o parte din locul de joacă pentru copii din curtea grădiniţei.

Citeşte mai departe ...

Liceul din Hârșova se laudă cu diplomele primite de la PSD, deși politica este interzisă în școli

Un moment festiv ca cel al Zilei Educației din 5 octombrie a fost folosit de conducerea liceului Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova pentru a-și etala pe pagina de Facebook anumite recunoștințe politice.
În cadrul unui eveniment organizat de administrația locală a orașului (primăria) zeci de dascăli retrași din activitate au primit plachete de recunoștință din partea comunității pe care acești oameni au slujit-o ani de zile. Printre învățătorii pensionați care s-au bucurat de aprecierea primăriei s-a numărat și doamna Ion Sultana.

Citeşte mai departe ...

TUPEU DE PRIMAR: a primit de la Primărie TROTUARUL, pentru a „construi” o terasă care există deja, ilegal, de 9 ani!

Consilierii locali ai PSD din comuna constănțeană Ciobanu au votat în ultima ședință din luna septembrie pentru ca soţia Primarului Tudorel Gurgu să intre în legalitate cu o construcţie amplasată pe domeniul public, încă din 2009.
Concret, vorbim de magazinul lui Gurgu care se numeşte sugestiv „La Primaru'”, (amenajat pe locul în care edilul a deţinut o cârciumă), care se prelungeşte cu o „terasă”, construită ilegal pe domeniul public al comunei, chiar în fața casei lui din satul Ciobanu, strada Eroilor numărul 38.

Citeşte mai departe ...

Tupeu de viceprimar (Eforie): A construit FĂRĂ AUTORIZAŢIE, în buza mării!

Ce faci când eşti viceprimar într-o staţiune precum Eforie, ai un consilier (PRM) care înclină balanţa votului în Consiliul Local şi mai ai şi o firmă care deţine restaurante, spaţii de cazare şi terenuri? Faci “ce vrea muşchii tăi”, ar răspunde probabil Dănuţ Chiparu, viceprimarul oraşului Eforie.
De exemplu, construieşti ILEGAL (fără autorizaţie de construire) o dugheană improvizată care strică aspectul Aleii Belona (cel mai bun vad comercial din Eforie), pe care o subînchiriezi pe bucăţi, pentru aproape 100.000 euro pe sezon!

Citeşte mai departe ...

Scandal la Arhiepiscopie: sex cu enoriașe, șantaj, cagule și interceptări în biroul lui Teodosie

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au dat în luna iulie 2018 sentinţa definitivă în cazul dosarului penal în care două persoane erau acuzate că-l şantajează cu imagini compromiţătoare pe un preot, consilier al Arhiepiscopului Tomisului Teodosie. Fiecare dintre cei doi învinuiți a fost condamnat la câte 3 ani de închisoare cu executare.

Citeşte mai departe ...

Stațiunea Eforie, sub asediul VĂTAFILOR IMOBILIARI din... ADMINISTRAȚIA LOCALĂ

Unul dintre cei mai mari investitori din turism și, implicit, unul dintre cei mai bogați oameni din Eforie este chiar... viceprimarul Dănuț Chiparu. Membru al "marcantului" partid condus odinioară de tribunul ce îi închina ode lui Ceaușescu (l-am numit aici pe Vadim Tudor), Chiparu a reușit performanța de a fi votat viceprimar fără a avea în consiliu vreun alt coleg din PRM.
După cum spun poveștile urbane, Dănuț Chiparu și fratele său, care acum și-a schimbat numele în Markus Schroder, au venit din Mereni la Eforie în urmă cu mulți ani și au făcut primii bani prin Europa de Vest, din afaceri complicate cu carne de porc.

Citeşte mai departe ...

Președinta Judecătoriei Hârșova calcă în picioare Statutul Magistraților. Legea e opțională pentru ea?

Mariana Pelelungă, președintele Judecătoriei Hârșova nu este la prima încălcare a Statutului Magistraților, dar de data aceasta, tocmai când cariera ei (așa cum o fi ea) se apropie de final, a ținut să arate public că nu o prea interesează demnitatea de judecător.
Așa se poate explica de ce magistratul care a împărțit dreptatea la Hârșova a postat pe contul de Facebook fotografii și comentarii din care reiese că a semnat adeziunea de apartenență la partidul ADER. „Un nou partid, o șansă pentru cei merituoși. Să fie într-un ceas bun!”, notează pe data de 10 iulie 2018 judecătorul.

Citeşte mai departe ...

Mănăstirea Mircea Vodă, ridicată din minciună. Căminul de bătrâni „uitat” de fețele bisericești

În Arhiepiscopia Tomisului putem vorbi în ultimii 15 ani de un adevărat fenomen mistico-monahal dacă luăm în considerare nenumăratele mănăstiri sau schituri înființate peste noapte unde viețuiesc sau supraviețuiesc unul sau doi călugări. Așa s-a ajuns ca într-un singur județ să fie peste 30 de așezăminte monahale, multe dintre ele fiind departe de ceea ce înseamnă o mănăstire în adevăratul sens al cuvântului.

Citeşte mai departe ...

Statul protejează mistreții cu PESTĂ AFRICANĂ din Deltă și omoară 50.000 de porci domestici!

După ce au descoperit pesta porcină africană în Tulcea, autoritățile au decis să sacrifice aproape 50.000 de porci din complexul zootehnic Carniprod și din curțile localnicilor.
Din primele investigații a reieșit faptul că boala a ajuns la noi din Ucraina, adusă de porcii mistreți care au trecut Dunărea spre Deltă. Pe cale de consecință, este foarte probabil ca un număr necunoscut de mistreți din Delta Dunării să fie purtători ai bolii. Și vor rămâne purtătorii ei, căci vânătoarea este, în fapt, interzisă pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Citeşte mai departe ...

Noua distracţie a ţiganilor din Babadag: Blochează cu pietre un drum european. Autorul fotografiei, „certat” de poliţişti!

Un cetăţean din Babadag a postat pe contul de Facebook o fotografie în care se văd doi copii fugind, cupă ce au blocat o bandă de Drumul European E 574, Constanţa-Tulcea. Fotografia a stârnit reacţii de indignare pe grupurile de Facebook din Babadag, unde mulţi cetăţeni au relatat că au văzut de mai multe ori astfel de manifestări ale unor membri ai comunităţii de romi care nu se sfiesc uneori chiar să arunce cu pietre după maşini.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate