Menu

Ancheta

Stațiunea Eforie, sub asediul VĂTAFILOR IMOBILIARI din... ADMINISTRAȚIA LOCALĂ

Unul dintre cei mai mari investitori din turism și, implicit, unul dintre cei mai bogați oameni din Eforie este chiar... viceprimarul Dănuț Chiparu. Membru al "marcantului" partid condus odinioară de tribunul ce îi închina ode lui Ceaușescu (l-am numit aici pe Vadim Tudor), Chiparu a reușit performanța de a fi votat viceprimar fără a avea în consiliu vreun alt coleg din PRM.
După cum spun poveștile urbane, Dănuț Chiparu și fratele său, care acum și-a schimbat numele în Markus Schroder, au venit din Mereni la Eforie în urmă cu mulți ani și au făcut primii bani prin Europa de Vest, din afaceri complicate cu carne de porc.

Citeşte mai departe ...

Președinta Judecătoriei Hârșova calcă în picioare Statutul Magistraților. Legea e opțională pentru ea?

Mariana Pelelungă, președintele Judecătoriei Hârșova nu este la prima încălcare a Statutului Magistraților, dar de data aceasta, tocmai când cariera ei (așa cum o fi ea) se apropie de final, a ținut să arate public că nu o prea interesează demnitatea de judecător.
Așa se poate explica de ce magistratul care a împărțit dreptatea la Hârșova a postat pe contul de Facebook fotografii și comentarii din care reiese că a semnat adeziunea de apartenență la partidul ADER. „Un nou partid, o șansă pentru cei merituoși. Să fie într-un ceas bun!”, notează pe data de 10 iulie 2018 judecătorul.

Citeşte mai departe ...

Mănăstirea Mircea Vodă, ridicată din minciună. Căminul de bătrâni „uitat” de fețele bisericești

În Arhiepiscopia Tomisului putem vorbi în ultimii 15 ani de un adevărat fenomen mistico-monahal dacă luăm în considerare nenumăratele mănăstiri sau schituri înființate peste noapte unde viețuiesc sau supraviețuiesc unul sau doi călugări. Așa s-a ajuns ca într-un singur județ să fie peste 30 de așezăminte monahale, multe dintre ele fiind departe de ceea ce înseamnă o mănăstire în adevăratul sens al cuvântului.

Citeşte mai departe ...

Statul protejează mistreții cu PESTĂ AFRICANĂ din Deltă și omoară 50.000 de porci domestici!

După ce au descoperit pesta porcină africană în Tulcea, autoritățile au decis să sacrifice aproape 50.000 de porci din complexul zootehnic Carniprod și din curțile localnicilor.
Din primele investigații a reieșit faptul că boala a ajuns la noi din Ucraina, adusă de porcii mistreți care au trecut Dunărea spre Deltă. Pe cale de consecință, este foarte probabil ca un număr necunoscut de mistreți din Delta Dunării să fie purtători ai bolii. Și vor rămâne purtătorii ei, căci vânătoarea este, în fapt, interzisă pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Citeşte mai departe ...

Noua distracţie a ţiganilor din Babadag: Blochează cu pietre un drum european. Autorul fotografiei, „certat” de poliţişti!

Un cetăţean din Babadag a postat pe contul de Facebook o fotografie în care se văd doi copii fugind, cupă ce au blocat o bandă de Drumul European E 574, Constanţa-Tulcea. Fotografia a stârnit reacţii de indignare pe grupurile de Facebook din Babadag, unde mulţi cetăţeni au relatat că au văzut de mai multe ori astfel de manifestări ale unor membri ai comunităţii de romi care nu se sfiesc uneori chiar să arunce cu pietre după maşini.

Citeşte mai departe ...

Portarul de la RADIONAV Constanţa a ajuns jurist... pe hârtie

Compania Națională de Radiocomunicații Navale RADIONAV S.A., unic operator de radiocomunicații pentru zona maritimă a României, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, stă departe de ochii lumii la propriu, sediul companiei fiind undeva, în câmp. (Foto- George Bucur, directorul RADIONAV)
La figurat, însă, RADIONAV nu este ferită de multe informații care apar în spațiul public despre fel de fel de nereguli care se petrec în această instituție de stat.

Citeşte mai departe ...

Ministerul Sănătății, garantul evaziunii și ilegalităților din jurul „capelelor mortuare” deținute de biserici

Din ce în ce mai des ies la iveală adevărate „afaceri cu moartea” în care unii reprezentanți ai bisericii se implică. De ce? Pentru că este o afacere bănoasă, care nu presupune nicio taxă la stat, făcută în completă ilegalitate și chiar ocrotită de către Ministerul Sănătății, instituția care prin intermediul Direcțiilor de Sănătate Publică ar trebui să verifice astfel de afaceri.

Citeşte mai departe ...

Încă un plagiat la Teologia din Constanța? Achim Ciprian, starețul care a uitat că furtul este un păcat

Școala Doctorală de Teologie din Constanța continuă să dea lumii doctori specializați în furt intelectual. De data aceasta suspiciunea planează asupra starețului Achim Ciprian (Constantin Cosmin Achim, pe numele de mirean) de la mănăstirea Buna Vestire din județul Constanța.
Părintele a susținut teza de doctorat „Valențe universale în opera Sfântului Dionisie Exiguul în lumina noilor cercetări” sub coordonarea profesorului Nechita Runcan, în 19 octombrie 2017. Comisia de doctorat a fost compusă din prof univ. dr. IPS Teodosie Petrescu (președinte), prof univ. dr. Runcan Nechita, prof univ. dr. Dumitrașcu Nicu - Universitatea Oradea, prof. univ. dr. Anghelescu Gheorghe - Universitatea "Ovidius" Constanta, conf. univ. dr. Ielciu Ioan Mircea - Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu.

Citeşte mai departe ...

Cum s-a „pensionat” judecătoarea Pelelungă ca să poată participa la cheful PSD. CSM a prins-o cu minciuna

În luna martie semnalam faptul că judecătoarea Mariana Pelelungă, președinta Judecătoriei Hârșova, a participat la cheful 8 Martie organizat de Organizația Județeană a Femeilor PSD Constanța. Petrecerea s-a ținut în seara zilei de 3 martie la restaurantul Dorna din Mamaia, iar invitata specială a fost Rovana Plumb una dintre femeile lider din partidul de guvernământ.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate