Menu

Mâna dreaptă a lui Teodosie, conferențiarul Chiriluță Bogdan, dat afară de la Universitatea „Ovidius”! Recomandat

În urma articolelor Dezvăluiri despre plagiatul grosolan la care s-a pretat conferențiarul universitar Chiriluță Bogdan de la Facultatea de Teologie, dar și despre declarațiile false cu privire la lista de lucrări, acesta a intrat recent în atenția procurorilor DNA. Totodată, Comisia de Etică a Universității ”Ovidius” din Constanța (UOC) a confirmat plagiatul și l-a sancționat cu avertisment scris.

Arhidiaconul Chiriluță Bogdan este mâna dreaptă a Arhiepiscopului Teodosie, pe seama prelatului punându-se și evoluția spectaculoasă în carieră a acestuia. În numai câțiva ani, Chiriluță a ajuns de la persoana care se ocupa cu protocolul la casa episcopului (șofer inclusiv) asistent universitar și apoi conferențiar. Nimeni nu știe ce putea să-l recomande pentru această carieră universitară.
Conform surselor noastre din cadrul UOC, conferențiarul plagiator a fost pus în discuție de Consiliul de Administrație al Universității, decizia fiind desfacerea contractului de muncă pentru grave prejudicii de imagine aduse instituției. Deocamdată, până la o comunicare oficială, se pare că arhidiaconul Bogdan Chiriluță încearcă să acrediteze ideea că a plecat el din UOC de bunăvoie, prin demisie.
Ceea ce, probabil, fostul conferențiar plagiator știe este faptul că plecarea lui din universitate nu echivalează cu o încetare a cercetărilor pe care procurorii DNA le fac în cazul lui. Aceleași surse ne-au spus că în dosarele de ocupare a funcțiilor de asistent și de conferențiar universitar, Chiriluță a strecurat documente care, se pare, sunt falsificate. Rămâne de văzut cu ajutorul cui și din porunca cui s-a făcut acest lucru.
Vom reveni.
Puteți citi despre frauda lui Chiriluță Bogdan aici: http://www.dezvaluiri.ro/investigatii/investigatii/511572-hotie-la-teologie-pr-bogdan-chiriluta-mana-dreapta-a-inculpatului-teodosie-a-fraudat-examenul-de-conferentiar-universitar

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate