Menu
Prev Next

Teodosie înregistrat pe blat de preoții săi: "Sunt născociri. Nu judecă DNA!" AUDIO Recomandat

Joi, IPS Teodosie, urmărit penal de DNA în cazul Nazarcea, dar și pentru luare de mită, s-a întâlnit la mănăstirea Strunga cu preoții din protoieriile Medgidia, Hârșova și Băneasa. În fața zecilor de preoți, inculpatul Teodosie nu a avut nicio problemă să-și continue implementarea intereselor personale pe seama și prin intermediul preoților.Astfel, așa cum veți asculta din fișierul audio (de la minutul 9,20), Teodosie aduce, prin intermediul lui Eugen Tănăsescu, în fața preoților un candidat independent - Costin Dămășaru, pentru funcția de parlamentar de Constanța. Preoții sunt obligați să umble prin parohie pentru a strânge, până pe data de 25 octombrie, semnături pentru acest individ.

Dacă nu vor să o facă ei, atunci să-i pună pe consilierii bisericii, este sugestia arhiepiscopului. Ne întrebăm, așa cum s-au întrebat și preoții prezenți la Strunga, ce interes mai are Teodosie și de data aceasta în a-l sprijini pe acest necunoscut? Mai departe, inculpatul Teodosie Petrescu ține să-i liniștească pe preoți în legătură cu recentul dosar deschis de DNA. (Min 15.15) “Nu e niciun fals. Se va dovedi….veți asista săptămâna viitoare la o întoarcere a situației cu falsurile, iar cealaltă problemă (mita n.red) nu există. Sunt niște născociri. Nu judecă DNA-ul, judecă Curtea de Apel!” spune Teodosie, ferm convins că cineva din acea sală chiar îl mai crede. Și, ca afacerile să nu aibă de suferit nici pe timp de criză, același episcop le spune preoților să trimită bătrâni și bolnavi la Costinești (bază de tratament) despre a cărui profit nimeni nu știe nimic. Poate doar buzunarul mare și adânc al celui care le vorbea… Doar 650 de lei pentru fiecare client trimis ar trebui să plătească preoții. (foto www.ziare.com)

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate