Menu
Prev Next

Conducerea Facultății de Teologie din Constanța a fost DEMISĂ! Recomandat

Scandalurile se țin lanț de instituțiile în care activează oamenii IPS Teodosie. După ce ieri, ierarhul Tomisului a fost pus oficial sub învinuire pentru declarații false privind fonduri europene și luare de mită, fiind pus sub control judiciar de către procurorii DNA, astăzi conducerea Facultății de Teologie, din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța (UOC), a fost demisă de către Consiliul de Administrație al UOC. Cauzele acestei măsuri radicale se regăsesc, se pare în nereguli cu privire la examenul de admitere din această toamnă.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Senatul Universității a decis în data de 29 septembrie anularea admiterii de la Facultatea de Teologie din Constanța din data de 22 septembrie, la mijloc fiind diferite suspiciuni că s-ar fi săvârșit fapte care sunt de domeniul penalului. Totodată, Senatul a decis ca această admitere să se reia în data de 30 septembrie (a doua zi după ședință), ceea ce s-a și întâmplat. Încă nimeni nu-și poate explica modalitatea prin care conducerea Teologiei a reușit în numai 24 de ore să organizeze din nou acest examen, să anunțe candidații că trebuie să vină la examen și să pregătească toate cele necesare pentru desfășurarea acestuia. Totodată, responsabilii din comisia de admitere a Facultății de Teologie vor intra și în vizorul comisiei de etică a UOC care-i va ancheta pentru neîndeplinirea atribuțiilor ce le reveneau. Conducerea interimară a Facultății de Teologie îî revine decanului de la Facultatea de Arte, Daniela Hanțiu. Facultatea de Teologie din Constanța a fost condusă de decanul pr. Moise Bogdan, secondat de prodecanul Popovici Dănuț Dumitru, însă, toată lumea știe că cel care conducea cu adevărat această instituție de învățământ era IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate