Menu

Noile servicii ale BOR: asigurările RCA! Recomandat

În goana sa după agonisirea de averi pământești, conducerea Bisericii Ortodoxe Române, nu se dă în lături de la afaceri cât se poate de lumești. Dacă în urmă cu câțiva ani (2008), Patriarhul Daniel a pus pe roate afacerea Basilica Travel, agenția de turism a Patriarhiei, acum această agenție a trecut la etapa a doua, asigurările…

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Conform site-ului oficial al agenției de turism a Patriarhiei Române, Basilica Travel, credincioșii care accesează acest domeniu pot solicita online asigurări RCA și pentru locuințe. În mod normal, având domeniu de activitate turismul, poate ne-am fi așteptat ca firma BOR să facă asigurări de călătorie pentru clienții/pelerinii care apelează la serviciile lor. Însă, se pare că genul acesta de asigurări nu aduce un comision prea mare, iar prelații nu au timp să aștepte câștigurile substanțiale. Așa că au optat doar pentru cele obligatorii RCA și pentru locuințe.
Firesc, următorul pas este asigurarea creștinească de viață, acolo unde BOR poate introduce servicii complete, inclusiv ultimul drum al asiguratului și 10% reducere la un loc de veci. Dar, până atunci, afacerile BOR merg ca unse, netulburate de controale lumești. În ultimii ani, agenția de turism a BOR și-a triplat profiturile. Astfel, în 2013, Basilica Travel înregistra un profit de 143.540 mii lei, în 2014 profitul se ridica la cifra de 513.767 mii lei, ca în anul 2015 să ajungă la 1.521.725 mii lei. Așadar, Patriarhul Daniel a dat lovitura în afaceri, confirmând încă odată că este un manager de top.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate