Menu

Ecaterina Andronescu face propagandă PSD prin bisericile din Tulcea Recomandat

În ultima duminică dinaintea alegerilor, reprezentanţi ai PSD au încercat să se folosească de convingerile religioase ale oamenilor şi să facă propagandă electorală în biserici din judeţul Tulcea.

Liderul PSD Ecaterina Andronescu a fost prezent duminică, 29 mai, în localitatea Dăeni. După ce a făcut o plimbare prin localitate împreună cu reprezentanţii locali ai PSD, senatorul Andronescu a intrat în biserica din localitate, unde a încercat să ţină un discurs, dar a fost refuzată de preotul slujitor. Au reacţionat şi credincioşii, care le-au cerut politicienilor să părăsească biserica. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, preotul a sunat la 112.
„Au venit împreună cu staff-ul, au intrat în biserică, era de faţă şi un domn care candidează la consiliul local, fost dascăl al bisericii. doamna s-a prezentat, după care unul din stafful dânşilor a intrat în altar, i-am rugat să nu facă politică. Ca să calmez spiritele, am sunat la 112”, ne-a relatat preotul Alexandru.

La Babadag s-au împărţit pachete în biserică

Mai multe persoane din Babadag ne-au relatat faptul că în aceeaşi duminică în biserica din localitate s-au împărţit pachete, deşi legea electorală interzice în mod expres acest lucru. În filmul realizat de unul dintre credincioşii aflaţi la faţa locului se vede cum o femeie (despre care am aflat că este angajata parohiei) împarte pachete enoriaşilor. Preotul Muşat spune că acţiunea este una caritabilă şi nu ar avea nicio legătură cu politica. Cu toate acestea, fiul angajatei bisericii, Ionuţ Şerban, se află pe lista de consilieri ai PSD pentru Primăria Babadag. Acest lucru a fost confirmat, într-o discuţie telefonică chiar de către mama sa.

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate