Menu

Exclusiv

Nu i s-a primit pomelnicul la liturghie, pentru că s-a "rătăcit de BOR"!

Un incident petrecut astăzi în timpul liturghiei a aprins spiritele la biserica din satul constănțean Castelu. Un tânăr pe nume Vladimir Artene a mers la altar cu un pomelnic, conform tradiției, dar preotul a refuzat să îl primească. Se pare că motivul ar fi apartenența tânărului la o biserică ortodoxă paralelă, nerecunoscută de către BOR. Surse din rândul crencioșilor spun că preotul ar fi nemulțumit că tânărul Artene ar urmări să îi "fure" credincioșii.

Citeşte mai departe ...

Faţa nevăzută a organizaţiilor din COALIŢIA PENTRU FAMILIE, care vor să ne întoarcă în EVUL MEDIU!

Ce au în comun Referendumul pentru Familia Tradiţională, lupta împotriva vaccinurilor, a paşapoartelor biometrice şi a cardului de sănătate (care ar reprezenta semnul Antihristului!), tendinţele antieuropene, xenofobe, uneori antisemite, simpatiile pentru Mişcarea Legionară? Răspunsul e pe cât de simplu, pe atât de surprinzător: sunt susţinute de aceleaşi persoane şi aceleaşi organizaţii.

Citeşte mai departe ...

Complot politic în jurul brandului Farul Constanța? Liderul galeriei intră în greva foamei!

Războiul pentru Farul Constanța, unul dintre cluburile de tradiție din fotbalul românesc, pare să fi intrat în zona politicului. Sorin Mihăilescu, liderul suporterilor fariști în ultimii 25 de ani, anunță că luni va intra în greva foamei în fața Primăriei, din cauza intereselor politice ce ar fi apărut în jurul brandului Farul.
Echipa suporterilor, SSC Farul, creată după falimentul clubului și ajunsă în Liga a II-a, a început să aibă probleme în momentul în care fostul fotbalist Ciprian Marica a cumpărat la licitație brandul și palmarescul FC Farul Constanța. După o negociere în care cele două părți nu s-au înțeles, Mihăilescu afirmă că Marica nu le-ar mai da voie să folosească numele Farul.

Citeşte mai departe ...

VIDEO: A vrut să se arunce de pe chioşc în timpul unui control OPC la Eforie

Un control al inspectorilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) în frunte cu şeful Horia Constantinescu, ce avut loc la un restaurant tip fast food din Eforie Nord, a generat un imens scandal. Soţul administratorei s-a urcat pe acoperişul chioşcului şi a ameninţat că se aruncă de acolo, a spart casa de marcat şi a fost luat de poliţişti.

Citeşte mai departe ...

VIDEO: Babadagul, terorizat de clanurile de romi, cu complicitatea Poliției!

În urmă cu o săptămână, o tânără a fost scoasă cu forța dintr-un magazin din centrul orașului Babadag și bătută cu pumnii și picioarele de mai multe persoane de etnie romă. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu a sunat la 112. Incidentul desoebit de violent a devenit public abia când cineva a postat un filmuleț pe Facebook (vezi VIDEO mai jos). Locuitorii din Babadag spun că grupurile de romi crează mari probleme în ultima vreme, iar forțele de ordine par neputincioase. Unii dintre ei au strâns sume mari în Europa, din cerșit, trafic de persoane sau prostituție și au pretenția să facă legea la ei acasă, în Babadag.

Citeşte mai departe ...

Mircea Banias: Primarul Vrabie e binevenit în Pro România. Ponta nu are nicio problemă

Deputatul Mircea Banias a declarat în exclusivitate pentru ziarul Dezvăluiri că nu există niciun impediment pentru ca primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, să se alăture partidului Pro România. Banias a mai spus că a discutat acest subiect și cu Victor Ponta, care susține intrarea lui Vrabie în partid. Lămuririle au venit pe fondul unei dezbateri create pe acest subiect, în urma întrebărilor unor jurnaliști, care au evidențiat o dispută mai veche între Ponta și Vrabie, pe tema certificatelor verzi din energie. Mircea Banias a dezvăluit faptul că săptămâna viitoare, împreună cu deputatul Mircea Titus Dobre, recent intrat în Pro România, va avea o întâlnire cu Valentin Vrabie, pentru a discuta condițiile adeziunii primarului din Medgidia la partid.

Citeşte mai departe ...

Omul de încredere care l-a îngropat pe Teodosie la DNA. Pr. Eugen Tănăsescu a infirmat minciunile episcopului în fața procurorilor

La Curtea de Apel Constanța se află în cameră preliminară dosarul în care sunt trimiși în judecată inculpații Teodosie Petrescu (arhiepiscop), Poalelungi Neculai (șef audit Arhiepiscopia Tomisului) și Stoichin Ciprian (consilier administrativ Arhiepiscopia Tomisului) pentru săvârșirea infracțiunilor de mărturie mincinoasă, fals intelectual, inducerea în eroare a organelor judiciare, abuz în serviciu.

Citeşte mai departe ...

Mâna dreaptă a Patriarhului Daniel poartă pe cap 100.000 euro! Opulența episcopilor nu are limite

„Cel ce are două haine să dea celui ce nu are şi cel ce are bucate să facă asemenea”, era porunca Mântuitorului Iisus Hristos. Doar că, nicăieri nu scrie ce va face episcopul care are… 42 de mitre (acoperământ al capului, purtat de episcopi în timpul slujbelor), în valoare de peste 70.000 de euro. Să le vândă, iar banii să îi dea săracilor, sau să le poarte cu mândrie pe cap în fața acelorași sărmani, atunci când le vorbește despre smerenie, sărăcie, umilință și, bineînțeles, banul văduvei care trebuie adus la biserică? Timotei Aioanei este din anul 2014 episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, iar funcția presupune, probabil, și un nou look. Și nu orice straie arhierești sunt bine-primite în fața Domnului, de aceea ele trebuie alese pe sprânceană și trebuie să valoreze câteva mii de euro.

Mihai Răzvan ROTARU 

Călin GAVRILAȘ

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate