Menu
Prev Next
Ești victima abuzului și bătăii de joc a autorităților? Te invităm la Dezvăluiri LIVE pentru a-ți face cunoscute nemulțumirile. Contactează-ne pe Facebook pentru a programa emisiunea. Vei intra în direct prin telefonul tău cu cameră video, un cont de Skype (gratuit) și o conexiune internet. Emisiunile anterioare le vezi aici: facebook.com/ziarul.dezvaluiri/videos/

Care sunt problemele satului românesc, în viziunea noului președinte al ACoR Tulcea, Eugen Ion

Pe 27 mai, Filiala Tulcea a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR) și-a ales o nouă conducere, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la Consiliul Județean. Lucrările au fost prezidate de primarul Emil Drăghici, președinte naţional al AcoR, iar votul a generat următoarele rezultate: Eugen Ion (primarul de Jurilovca) – Președinte, Alexe Anastase (Mihail Kogălniceanu) – prim-vicepreşedinte, Mugur Marşavela (Baia) şi Nicolaie Gioga (Stejaru) –vicepreşedinţi, Marian Naiman (Frecăţei) – secretar general, iar Costică Deacu (Jijila), Tănase Răducan (Mihai Bravu), Ion Dănilă (Nufăru), Eugen Matei (Peceneaga), Ivan Ignat (Slava Cercheză) şi Stelian Bălan (Turcoaia) – membri.
Am stat de vorbă cu noul președinte al AcoR Tulcea despre cele mai importante probleme ale satului românesc și viziunea sa pentru rezolvarea lor.

Citeşte mai departe ...

Primele măsuri în cazul inundațiilor din comunele tulcene Dăeni și Văcăreni

Capriciile lunii noiembrie au fost resimțite din plin de locuitorii a două comune tulcene, Dăeni și, respectiv, Văcăreni. Ambele localități au fost afectate de căderile masive de precipitații (peste 50 de litri/mp), nu mai puțin de 8 km de drumuri comunale fiind grav avariate.
Prefectul județului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan s-a deplasat în teritoriu pentru a constata aceste distrugeri și pentru a lua primele măsuri pe care instituția condusă de el le are la dispoziție. ”În urma precipitațiilor, a vântului puternic și a căderilor de grindină, am avut două comune afectate, Dăeni și Văcăreni. La Dăeni avem 2,2 km de drumuri comunale afectate și o prăbușire de teren care poate afecta o casă, iar în comuna Văcăreni situație e puțin mai complicată deoarece avem 6 km de drumuri afectate, 2 podețe colmatate și aproximativ 260 de ha de teren agricol inundate. Pe acel teren nu era nimic cultivat”, ne-a declarat prefectul.

Citeşte mai departe ...

Primarul comunei Ostrov (Tulcea) Onea Nicolae, implicat într-un dosar penal, mai vrea un mandat dând mită electorală?

Ajuns la 70 de ani, fostul tehnician agricol, actualmente primarul comunei tulcene Ostrov, Onea Nicolae, candidează din nou la funcția de edil. Singura schimbare, ca de fiecare dată, este doar partidul pe care-l reprezintă, acum PSD ( în 2012 a fost PDL). Metodele sale de campanie au rămas aceleași: mită electorală în rânduri de porumb sau loturi cu lucernă date oamenilor din comună în schimbul votului. În plus, „palmaresul” primarului cuprinde și o implicare într-un dosar penal aflat în cercetare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Că de marile „realizări” din timpul celor trei mandate nu se poate vorbi prea mult…

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0788059775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București și distribuit prin chioșcurile Telegraf și Cuget Liber.

Politica de confidențialitate