Menu

Maurer Imobiliare vrea să revitalizeze echipa de fotbal din Brașov Recomandat

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, compania Maurer, a demarat un proiect de susținere a sportului, vizând preluarea conducerii unui club de fotbal din Brașov - Asociația Sportivă SR Brașov. Fiind cunoscută sub numele de ”Steagu Roșu” sau ”Galben-negrii”, această echipă de fotbal a fost înființată în vara acestui an de către suporterii fotbalului brașovean, în urma falimentului societății SC FC Brașov SA.

“Compania Maurer Imobiliare dorește ca prin AS SR Brașov să ducă mai departe spiritul <stegarilor>, să ofere suporterilor brașoveni aceleași momente de bucurie și glorie, pe care le trăiau în tribunele de pe Stadionul Tineretului”, se arată într-un comunicat postat pe siteul companiei.
Echipa de fotbal din Brașov are o istorie de mai bine de 80 de ani, situându-se printre cele mai vechi din țară și cea mai apreciată la nivel local. La fel ca și alte echipe de tradiție din fotbalul românesc precum: Rapid, Sportul Studențesc, Universitatea Cluj, FC Vaslui, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați, Farul Constanța, echipa de sub Tâmpa a fost desființată. Suporterii s-au organizat pentru a susține un nou proiect fotbalistic, început din ligile inferioare. Este clar însă că pentru a promova spre elita fotbalului românesc este nevoie de investitori puternici și un management profesionist.

”Vom sprijini acestă echipă de sub Tâmpa, o vom susține din punct de vedere financiar și vom exploata la maxim potențialului acestei echipe tinere având, astfel în plan să aducem fotbalul brașovean la nivelul la care era altă dată (...). Cea mai mare pasiune a mea a fost fotbalul și am simțit mereu o apăsare că nu mi-am transformat pasiunea în performanță. Prin acest pas, de a investi în această echipă de fotbal a Brașovului, simt că reușesc să-mi satisfac o parte din visurile mele legate de fotbal: să fac mii de suporteri fericiți, brașoveni mândri de echipa lor și să văd, din nou, tribunele din Tineretului pline”, a declarat Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare.

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate