Menu

Situația proiectelor din orașul Babadag. Administrația locală are în lucru noi investiții

Așa cum i-a obișnuit pe locuitorii orașului Babadag, primarul Georgian Caraman a prezentat situația implementării proiectelor la început de toamnă.
„Am fost foarte ocupat cu organizarea și desfășurarea licitațiilor precum și desemnarea câștigătorilor unor proiecte de proiectare și execuție a câtorva lucrări ce vor începe cât se poate de repede la noi”, anunță edilul faptul că administrația are în lucru noi proiecte de investiții. Acestea vor fi prezentate în curând de către administrația locală.
Revenind la starea proiectelor aflate în implementare, Georgian Caraman, spune că la „blocul ANL se ridică pereții la nivelul I, cât de curând se va turna placa de la etajul II și stâlpii de rezistență”.

Pe strada Ion Nițescu executantul se apropie de final cu lucrările de pozare a conductei generale de canalizare și realizarea căminelor de racord. Apoi, se va trece la realizarea racordurilor individuale.
„Pe strada Gării se lucrează restrâns din cauza defectării utilajului de asfaltare și mutarea echipelor la alte lucrări până la remedierea defecțiunii. Se lucrează la montarea bordurilor și infrastructura trotuarelor. Conform contractului, până la finalul anului cele două străzi trebuie asfaltate, inclusiv realizarea gaigărului de colectare ape pluviale de la intersecția Stejarului cu Republicii și asfaltarea trotuarelor și a ultimei bucăți de acolo.
Sper că odată cu rectificarea bugetară să primim fondurile necesare lucrărilor spre a putea demara proiectele despre care am mai vorbit”, notează edilul.
Georgian Caraman spune că s-au obținut autorizațiile necesare, precum și certificatul de urbanism, astfel că, după 15 septembrie, după mutarea tarabelor, va începe demolarea vechilor construcții din Piața Veche (mai puțin magazinul Carniprod care este proprietate particulară) în vederea ridicării Complexului Agro-Alimentar.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate