Menu

Locuri de joacă moderne în comuna Ceamurlia de Jos. „Ne preocupă siguranța copiilor”

Administrația locală a comunei tulcene Ceamurlia de Jos a realizat cu bani de la bugetul local proiectul modernizării spațiilor de joacă din cele două localități componente: Lunca și Ceamurlia de Jos.
Așa cum anunța cu ceva vreme înainte, primarul Mihai Cârciumaru a promovat și realizat implementarea acestei investiții care a modernizat cele două parcuri. Totodată, „s-a realizat și împrejmuirea acestora pentru a asigura protecția în special a copiilor care se vor juca aici. Ne preocupă siguranța copiilor, dar și a celor care-i însoțesc în spațiile de joacă”, spune edilul.
Pe lângă lucrările de reabilitare și modernizare a parcurilor, s-au amenajat și spații de joacă pentru cei mici, locuri unde să se relaxeze și să se joace în siguranță.
Un alt proiect susținut de către Mihai Cârciumaru care vizează tot siguranța cetățenilor comunei este cel al dotării serviciului public cu camere de supraveghere video care să fie instalate în cele două localități.
Camerele de supraveghere, alături de achiziționarea unui buldoexcavator, fac parte dintr-un proiect pe care administrația publică locală l-a depus în vederea finanțării prin intermediul Crupului de Acțiune Locală ( GAL).
Ceamurlia de Jos este situată pe drumul judeţean DJ222, la o distanță de 4 kilometri de drumul naţional Tulcea – Constanţa, respectiv 60 de kilometri faţă de municipiul Tulcea şi 21 de kilometri de Babadag, cel mai apropiat oraş. Comuna, cu un număr de peste 2.300 de locuitori, are în componenţă satele Ceamurlia de Jos – reşedinţa comunei şi Lunca, situat la 4 km faţă de reşedinţa de comună.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate