Menu

Comuna Aliman se pregătește de asfaltarea a 21 de străzi

Administrația publică locală a comunei Aliman este în etapa de licitație publică a proiectului privind asfaltarea a 12,6 km de drumuri din comună. Sunt pași obligatorii ce trebuie parcurși până în momentul în care primarul George Nicola va da ordinul de începere a lucrărilor.
Proiectul, în valoare de peste 15 milioane de lei, este finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin PNDL. În total, 21 de străzi din cele 3 localități componente ale comunei vor fi asfaltate. Cota de cofinanțare de la bugetul local este de aproape 250.000 de lei, o sumă importantă pentru comună.

Străzile propuse pentru asfaltare în satul Aliman sunt: Orhideelor, Trandafirilor, Carierei, Gladiolelor, Florilor, Lalelelor, Teilor – lungime totala 4.559ml; în satul Dunăreni: Principală, Narciselor, Lalelelor, Trandafirilor, Violetelor, Orhideelor, Scolii, Ghioceilor, Crinilor, Liliacului – lungimea totală 5.921ml și în satul Vlahii: Panseluțelor, Garoafei, Bisericii, Orhideelor – lungime totală de 2.177ml.
Până la depășirea acestor etape de desemnare a constructorului, primăria Aliman a finalizat un alt proiect important pentru comunitate: construirea unui dispensar medical în satul Dunăreni. Investiția de aproape 500 de mii de lei a fost acoperită în totalitate de la bugetul local al comunei. Clădirea dispensarului are 214 metri pătrați, iar pe lângă un cabinet medical va fi și o încăpere care va funcționa ca anexă a primăriei.
Comuna Aliman este formată din satele Aliman, Dunăreni, Floriile și Vlahii, având aproximativ 2.900 de locuitori. Localitatea de reședință este situată la o distanță de 97 de kilometri de municipiul Constanța. (Sursa foto- Ziarul Amprenta)

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate