Menu

Continuă modernizarea străzilor din Babadag

Lucrările la infrastructura orașului Babadag sunt în plină desfășurare. Așa cum i-a obișnuit deja pe locuitori, primarul Georgian Caraman comunică permanent etapele acestor investiții
„Pe strada Stejarului, pe porțiunea finală, aproape de Gara CFR se pun bordurile și, concomitent, se vine cu stratul de piatră pe carosabil. Am fost informați că deși constructorul se confruntă cu o lipsă considerabilă de muncitori undeva la sfârșitul lunii mai sau începutul lui iunie, cele două străzi, Stejarului și Rahovei, vor fi asfaltate. Cu scuzele de rigoare pentru disconfortul creat de praful de la lucrări, sper ca în scurt timp zona să dispună de condițiile normale de trai pentru locuitori”, spune edilul.

Și pe strada Gării se efectuează lucrări la conducta principală de canalizare și la racordurile individuale către utilizatorii finali. Va urma, spune Georgian Caraman, strada Ion Nițescu.
Orașul Babadag este așezat la 37 de kilometri de municipiul Tulcea, situat pe malul lacului Babadag, în depresiunea cu același nume, la poalele dealurilor împădurite Coiun Baba (tatăl oilor), Sultan Tepe (dealul Sultan) și lanik Bair (dealul Ars), așezarea lăsând impresia unei localități montane în miniatură.
Teritoriul administrativ al orașului Babadag se întinde pe o suprafață de 12.188,03 ha. Suprafața terenului situat în intravilanul localității este de 602,13 ha, iar în extravilan este de 11.585,90 ha. Din totalul teritoriului administrativ al localității Babadag, suprafața agricolă este de 3.831,39 h, terenul arabil în suprafață de 2.863,03 ha, iar pădurile ocupă 4.668,24 ha. Populația orașului este de 10.037 locuitori, dintre care 8.466 români, 1.289 turci, 168 rromi, 37 lipoveni și 77 alte naționalități.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate