Menu

Lucrări în desfășurare în orașul Cernavodă

Administrația publică locală a orașului Cernavodă continuă lucrările de modernizare a iluminatului public stradal și de extindere a rețelei de joasă tensiune pe anumite artere din localitate.
Astfel, în momentul de față, în orașul Cernavodă se derulează lucrări ce au drept scop extinderea rețelei de alimentare cu energie de joasă tensiune pentru iluminatul public pe strada Salciei, Tabăra ACH până la limita de intravilan (intersecția cu drumul de Centură), strada Prelungirea Seimeni (până ieșirea din localitate) și aleile din Cimitirul Ortodox.

„Pe strada Salciei, extinderea se realizează prin montarea a 8 stâlpi dotați cu corpuri de iluminat stradal de tip LED cu o putere consumată de 50w/corp de iluminat. Pe strada Prelungirea Seimeni, extinderea se realizează până la limita de intravilan și presupune montarea a 4 stâlpi dotați cu corpuri de iluminat cu LED cu o putere consumată de 50w/corp de iluminat”, informează reprezentanții primăriei.
Administrația locală reamintește faptul că, în Tabăra ACH dar și în Cimitirul Ortodox din Cernavodă se apropie de final lucrările de alimentare cu energie de joasă tensiune pentru iluminatul public, astfel că, în Tabăra ACH au fost montați 10 stâlpi metalici cu o înalțime de 7m dotati cu corpuri de iluminat cu o putere consumată de 100w/corp de iluminat cu LED – lumină caldă pe o lungime de 250m, iar în Cimitirul Ortodox, pe aleile principale s-au montat un număr total de 11 stâlpi cu o putere cosumată de 50w/corp de iluminat cu LED.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate