Menu

Zece platforme subterane pentru deșeuri, montate în Cernavodă

„În orașul Cernavodă a început montarea celor 10 platforme subterane pentru colectarea deșeurilor menajere. Lucrările se vor finaliza în zilele următoare, iar ulterior se vor face ultimele verificări și probe la sistemele hidraulice cu care acestea sunt dotate dar și la sistemele hidraulice montate pe mașinile ce vor asigura transportul deșeurilor”, anunțau în urmă cu câteva zile reprezentanții primăriei Cernavodă.

Totodată, locuitorii orașului erau rugați să utilizeze în continuare containerele amplasate provizoriu în proximitatea platformelor subterane până când acestea vor deveni funcționale.
Proiectul ”Amenajarea unui număr de 10 platforme gospodărești subterane cu sistem hidraulic în orașul Cernavodă” vine în „sprijinul cernavodenilor prin faptul că, prin acest sistem se păstrează curățenia și se elimină mirosul în zona în care se aruncă deșeurile”, mai spun reprezentanții primăriei.
De menționat este faptul că toate locațiile vor fi monitorizate video, iar cetățenii ce nu vor depozita corespunzător deșeurile vor fi sancționați.
Platformele subterane vor fi compuse din cuva de beton impermeabilă și structura metalică elevatoare (prevăzută cu sistem hidraulic), în care se amplasează patru containere de colectare deșeuri de 1,1 mc fiecare, în subteran. La nivelul solului, o unitate de acest gen va avea o platformă me­talică prevăzută cu patru coșuri de inserție deșeuri, din material durabil și rezistent (ex: inox sau similar) cu capac mobil/rabatabil. Platforma supraterană poate fi finisată cu orice tip de materiale (beton, asfalt, gresie/piatră, pavaje de diferite tipuri și mo­dele, etc). 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate