Menu

Mai multe străzi din Cernavodă au intrat în reabilitare

Prin programul „Lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018”, primarul orașului Cernavodă, Liviu -Cristian Negoiță, și-a propus înlocuirea covorului asfaltic deteriorat de pe mai multe străzi din oraș. „În aceste zile, după mulți ani, pe strada Medgidiei, sectorul de drum cuprins între Campus și Unitatea 2, pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp se efectuează lucrări de întreținere a părții carosabile cu covoare asfaltice scurte.

Fiind vorba de o suprafață mare, dar și de o zonă în care traficul este intens, se lucrează pe mai multe fronturi astfel încât disconfortul din trafic să fie minim. La unele porțiuni se decopertează în timp ce pe suprafețele ce au fost deja decopertate și frezate, a și început turnarea asfaltului”, spun reprezentanții administrației publice locale.
Și lucrările de întreținere carosabil de pe strada Mircea cel Bătrân din Cernavodă se apropie de final. După turnarea stratului pentru aducerea la același nivel a carosabilului, la finalul săptămânii trecute a început asfaltarea suprafeței de 5.228 mp. Lucrarea se derulează prin ”Programul lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018”. De asemenea, se ridică la cotă căminele de vizitare și receptorii pluviali.
Și pe strada Gheorghe Doja s-au efectuat lucrări de reabilitare a trotuarelor, au fost puse borduri, a fost frezată toată strada și astupate gropile, astfel încât carosabilul să fie pregătit pentru turnarea asfaltului. La fel și pe strada Panait Cerna s-a lucrat la reabilitarea trotuarelor și bordurilor, în vederea asfaltării părții carosabile.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate