Menu

Peste 20 de străzi din comuna Aliman vor fi asfaltate

Administrația locală a comunei constănțene Aliman a depus toate documentele la Agenția pentru Protecția Mediului documentația pentru implementarea proiectului de asfaltare străzi în comună.
Proiectul, în valoare de peste 15 milioane de lei, este finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin PNDL. În total, 21 de străzi din cele 3 localități componente ale comunei vor fi asfaltate.

Reabilitarea și modernizarea drumurilor din comună este prioritară pe agenda administrației publice locale, coordonate de primarul George Nicola. Conform edilului, străzile din Aliman sunt asfaltate sau pietruite, fapt care a determinat depunerea proiectului ce a primit finanțarea în anul 2017.
Străzile propuse pentru asfaltare în satul Aliman sunt: Orhideelor, Trandafirilor, Carierei, Gladiolelor, Florilor, Lalelelor, Teilor – lungime totala 4.559ml; în satul Dunăreni: Principală, Narciselor, Lalelelor, Trandafirilor, Violetelor, Orhideelor, Scolii, Ghioceilor, Crinilor, Liliacului – lungimea totală 5.921ml și în satul Vlahii: Panseluțelor, Garoafei, Bisericii, Orhideelor – lungime totală de 2.177ml.
Străzile ce vor fi asfaltate sunt străzi principale cu două benzi de circulație, având o lățime de 5,5 metri, dar și străzi secundare cu o singură bandă de circulație, având o lățime de 3-4 metri.
Pentru modernizarea străzilor se prevede executarea următoarelor lucrări: îndepărtare pietruire existentă, terasamente, sistem rutier, profil longitudinal, acostamente, asigurarea scurgerii apelor pluviale, podețe, ridicare la cote capace de vizitare, amorse laterale, accese curți, semnalizare rutieră.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate