Menu

Lucrările de modernizare ale orașului Babadag, continuă și în luna decembrie

„Deși ne apropiem de sfârșitul anului, de sărbătorile de iarnă, încă se mai lucrează în diferite puncte din oraș”, anunță primarul georgian Caraman. Totodată, edilul Babadagului, a prezentat o listă de 6 proiecte la care se lucrează în acest moment, continuând politica sa de informare a cetățenilor cu privire la stadiul de implementare a diferitelor proiecte.
Astfel, pe strada Stejarului se lucrează la canalizare și racordurile individuale. Pe strada Rahovei mai sunt trotuarele de finalizat ca infrastructură, se cilindrează piatra pe carosabil pentru împănare.

„Fac din nou apel la cetățenii din zonă pentru a elimina gropile de scurgere de lângă garduri astfel încât din martie să putem trece nestingherit la asfaltarea mult așteptată. În altă ordine de idei, la intersecția cu Prahovei, pe locul fostei fântâni, intenționez amplasarea unui foișor, cu bănci, un loc de relaxare pentru cei de acolo”, spune Georgian Caraman.

Piatră cubică se instalează în aceste zile și pe strada Cerbului din Babadag, edilul estimând că lucrările vor fi finalizate până pe 22 decembrie.
„Scările care fac legătura între Valea Teilor și Republicii au fost finalizate, inclusiv balustrada și stâlpii de iluminat. Apropo de stâlpi, din cauză că deja s-a tras de un corp (cu leduri) am solicitat înălțarea acestora cu cel puțin 1 metru si montarea unei bănci la jumătatea drumului”, anunță georgian Caraman.
Au continuat lucrările și la spațiul de joacă din parcul central, finalizându-se locul special amenajat pentru copii, iar din primăvara 2018 cei mici vor beneficia de diferite instalații destinate lor.
„S-a finalizat și montarea iluminatului festiv de sărbători, pe străzile Republicii, Mihai Viteazu și Heracleea. Știu că este loc de mai bine dar știu de asemenea că trebuie să ne încadrăm și într-un buget. Poate că anii viitori va fi mai bine, să sperăm”, conchide primarul care a anunțat că în scurt timp beneficiarii apartamentelor ANL vor primi cheile noilor locuințe.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate