Menu

Burse de merit și sociale pentru elevii comunei Ciucurova

Ședința Consiliului Local al comunei tulcene Ciucurova a avut pe ordinea de zi, printre altele, și două hotărâri care privesc sistemul de învățământ local. Este vorba despre acordarea burselor pentru elevi și decontarea transportului cadrelor didactice.

 

Astfel, la propunerea primarului Marin Șerban, ținând cont și de prevederile Legii Educației Naționale numărul 1/2011, precum și a Ordinului numărul 5576 din 7 octombrie 2011 privind criteriile generale de acordare a burselor elevilor din învățământul preuniversitar de stat, s-a stabilit cuantumul de 60 de lei lunar pentru bursele de merit și cele sociale.

În vederea acordării burselor sociale și de merit precum și stabilirea cuantumului acestora pentru anul școlar 2017-2018 consiliul local al comunei a ținut cont și de adresa Școlii Gimnaziale Ciucurova, prin care se solicita aprobarea acordării burselor sociale și de merit precum și stabilirea cuantumului acestora.

Totodată, consilierii locali ai comunei Ciucurova au dezbătut și convenit „decontarea cheltuielilor, din capitolul cheltuieli de personal pentru învățământ, în cadrul bugetului local de venituri și cheltuieli reprezentând cheltuieli de deplasare la și de la domiciliu la Școala Gimnazială Ciucurova a cadrelor didactice pentru lunile iulie (100lei), august (100 lei), septembrie (1.029 lei) și octombrie (1.221 lei), în sumă totală de 2.447 lei”, se arată în hotărârea consiliului local.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate