Menu

”Zilele Recoltei”, sărbătorite la Cernavodă

Timp de trei zile (29 septembrie-1 octombrie), Primăria și Consiliul Local Cernavodă vă așteaptă în centru civic al orașului la “Zilelor Recoltei”. Vizitatorii sunt întâmpinați de producători din toată țara care expun și comercializează fructe, legume, produse tradiționale și de artizanat.

Cu această ocazie, gospodinele vor putea achiziționa direct de la producători o gamă largă de produse precum: legume, fructe, dulcețuri, sucuri naturale, brânzeturi, preparate din carne, miere de albine, conserve din legume, must, vin dar și produse tradiționale românești.

Pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare vor avea loc spectacole artistice de muzică și dans oferite de artiștii invitați, precum: Formația de muzică de petrecere macedonească „ Ianina”, Ansamblul „Mugurelul”, Elena Chirica, Lucian Costea, Angela Mogala, și Marius Cristel Marin - în prima zi a târgului, vineri, 29.09.2017 în intervalul orar 18:00 - 22:00.

Sâmbătă, 30.09.2017, în intervalul 09:00-11:00 publicul va fi încântat de: Mariana și Mihai Călin, Irina Culea, Mihai Oprea și Maria Zamfir, iar în intervalul 18:00-22:00 de: Ansamblul „Audeo”, Ansamblul „Kids Dance”, „Trio Cantado”, Mariana și Mihai Calin, Rodica Tudor și Nelu Zidaru.

Artiștii: Mariana Edulescu, Mariana și Mihai Călin, Nicolae Pavel, și Veronica Apetrei sunt cei care vor încheia ultima zi de sărbătoare dedicată toamnei de Zilele Recoltei anul acest

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate