Menu

Comuna Tuzla organizează Târgul Gospodarului

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017, Consiliul Local și Primăria comunei Tuzla, prin Centrul pentru Tineret ”Ion Creangă”, organizează prima ediție a Târgului Gospodarului. Evenimentul este destinat tuturor producătorilor tradiționali care vor expune spre vânzare diverse produse agro-alimentare, pielărie și marochinărie, obiecte tradiționale și de uz gospodăresc, hand made și altele.

Pe lângă târgul propriu-zis, organizatorii au pregătit mai multe concursuri, dar și multe surprize care vor întreține buna dispoziție a tuturor celor care vor lua parte la acest eveniment.
La cele două concursuri, de gătit și de dans, se pot înscrie toți cei interesați, indiferent dacă sunt sau nu locuitori ai comunei Tuzla. De altfel, tot evenimentul este destinat unui public cât mai diversificat care poate găsi aici farmecul și gustul vieții tradiționale românești.
Concursul de gătit va începe duminică, 1 octombrie, de la ora 12,30, fiind admise orice fel de rețete culinare indiferent de specific sau zonă. Cealaltă competiție, concursul de dans, se va desfășura în aceeași zi, de la ora 15.00 și, la fel, vor fi admiși concurenți de orice vârstă care vor putea dansa pe orice stil doresc.
Desigur, în afară de cele două concursuri și de târgul propriu-zis, toți participanții vor putea să guste din bucatele gătite la fața locului și vor avea parte de o atmosferă de sărbătoare.
Târgul Gospodarului se va deschide vineri, 29 septembrie, de la ora 10.00, și va dura până duminică, 1 octombrie, ora 20.00.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate