Menu

Primăria Ceamurlia de Jos primește 4,9 milioane de lei pentru extinderea canalizării în satul Lunca

În luna iulie, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a anunțat noua listă de beneficiari ai unor fonduri destinate dezvoltării infrastructurii comunităților locale. Astfel, comuna tulceană Ceamurlia de Jos a fost selectată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală să primească fonduri pentru proiectul de extindere a rețelei de canalizare în satul Lunca.

Conform oficialilor primăriei, pe 19 septembrie, edilul comunei, Mihai Cârciumaru a semnat contractul de finanțare prin care Ministerul Dezvoltării alocă 4,9 milioane de lei destinați acestui proiect. Semnarea documentului a fost precedată de depunerea tuturor actelor si avizelor necesare demarării unor astfel de lucrări de infrastructură.
”Astăzi, 19 septembrie 2017, domnul primar al comunei Ceamurlia de Jos a semnat contractul de finanțare pentru investiția EXTINDERE CANALIZARE ÎN LOCALITATEA LUNCA prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu Ministerul Dezvoltării și Fondurilor Europene, urmând ca în zilele ce urmează să pornească procedura de achiziție publică pentru execuția lucrării de investiție”, se arată într-un mesaj transmis de către reprezentanții administrației locale către cetățeni.

În luna ianuarie a anului trecut, Agenția de Protecție a Mediului Tulcea a emis aviz pozitiv pentru executarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în satul Lunca. Conform documentelor, proiectul constă în extinderea rețelelor de canalizare menajeră, din tuburi de PVC dur pentru canalizare menajeră, pentru o lungime de 8 604 ml, realizarea de colectoare de canalizare a apelor uzate menajere pe o lungime de 8.604 m, colectoare realizate din tubulatură de PVC dur pentru canalizare având diametrul de 250 mm; realizarea unui număr de 210 cămine de vizitare; realizarea a 2 stații de pompare ape uzate menajere din PEHD tip cămin subteran şi a conductelor de refulare aferente.

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate