Menu

Cabinete medicale amenajate în fosta clădire a primăriei Tuzla

Două noi proiecte se vor implementa în viitorul apropiat în comuna Tuzla. Este vorba despre proiecte care au primit finanțare din partea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală – PNDL.

Conform datelor oficiale, pe lista obiectivelor aprobate se află proiectul de extindere a canalizării în comuna Tuzla. Pentru realizarea acestei investiții, administrația locală va primi 12.609.810 de lei.

 

Peste 17 kilometri de rețea de canalizare vor fi executați pe raza comunei prin intermediul acestei investiții. La noua rețea se vor executa și branșamente individuale ale persoanelor fizice, ea fiind conectată la stația de epurare existentă. Se va face astfel un pas decisiv ca acele străzi, pe unde se va introduce canalizarea, să poată fi asfaltate.

Al doilea proiect, "Reabilitare și schimbare destinație clădire publică Corp C1 (clădire fostă sediu de primărie) în clădire cabinete medicale, extindere pe orizontală și pe verticală cu 1 etaj și mansardă, UAT comuna Tuzla, strada Constanței, nr.67", are o valoare de 2.087.248 de lei.

Proiectul de transformare a fostei clădiri a primăriei într-un spațiu destinat cabinetelor medicale a fost propus spre finanțare prin PNDL la inițiativa primarului comunei Tuzla, Reșit Taner. Investiția a fost aprobată în ședința Consiliului Local din luna martie 2017.

Noul centru medical va fi dotat cu mobilier și aparatura medicală de ultimă generație. Clădirea fostei primării va fi modificată, iar dispensarul va fi construit în regim Parter + 1 Etaj, iar cabinetele medicale vor fi amenajate atât la parter, cât și la etajul clădirii.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate