Menu

Grădinițele și școala din comuna Pantelimon vor fi dotate cu grupuri sanitare noi

Una dintre comunele constănțene ce vor beneficia din plin de finanțările alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene este Pantelimon. Nu mai puțin de cinci proiecte se află pe lista investițiilor finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2.

Primul proiect, cu o valoare de 348.964 de lei, presupune extinderea imobilului în care este grădinița din Nistorești. În acest sens, aici se vor realiza lucrări de construire a unui grup sanitar la standarde europene.

 

Și la grădinița din satul Runcu se vor executa aceleași lucrări de construire a unui grup sanitar în cadrul proiectului de extindere a imobilului. Valoarea lucrării va fi de 355.108 de lei.

Un alt proiect ce privește modernizarea infrastructurii școlare din comuna Pantelimon este dotarea grădiniței din satul Pantelimonul de Jos, cu un grup sanitar modern. Investiția finanțată prin PNDL este de 247.951 de lei.

Tot în Pantelimonul de Jos se va construi, prin extinderea imobilului existent, un grup sanitar șa Școala din localitate. Valoarea lucrărilor este de 570.000 de lei

Ultimul proiect finanțat prin intermediul PNDL privește reabilitarea de drumuri în intravilanul localităților Nistorești și Călugăreni din comuna Pantelimon. Vor fi alocați pentru aceste lucrări 6.895.828 de lei.

Administrația publică locală va putea trece la efectuarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii școlare și rutiere numai după ce toate proiectele vor parcurge etapa scoaterii la licitație publică a investițiilor.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate