Menu

”Toate Pânzele Sus” la Medgidia! S-a dat startul Concursului Internațional de Navomodele și Artă Vizuală pentru copii

Clubul Copiilor Medgidia în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia, Federația Română de Modelism și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, organizează în perioada 06-12 august 2017, o inedită competiție cu specific marinăresc. Proiectul Concursului Internațional ”Toate Pânzele Sus”, aflat la cea de-a VI-a ediție, este prilejuit de Ziua Marinei Române și constă în organizarea unei expoziții de machete de nave, concurs de navigație pentru copii și o sesiune de comunicări și referate pentru cadrele didactice cu tema ”Contribuția activităților extrașcolare în dezvoltarea copilului”.

La eveniment vor participa copii și cadre didactice din 15 județe ale țării, dar și din Austria, Franța, Slovacia și Turcia. Totodată, la Muzeul Marinei Constanța, alături de membrii Ligii Maiștrilor Militari de Marină, se vor desfășura jocuri marinărești, unde copiii vor executa diferite noduri marinărești, vor învăța aruncarea cu bandula și importante tehnici de supraviețuire.
Concursul de navigație va fi organizat la toate clasele de nave (viteză, evoluție, curse electrice, veliere), conform Regulamentului Internațional Naviga, pe poligoane realizate la standard internațional, ceea ce le dă posibilitatea copiilor să se familiarizeze cu sportul de performanță.
Invitații la competiție au participat la Ziua Porților Deschise a Forțelor Navale Române, pe Faleza Canalului Dunăre-Marea Neagră, ocazie cu care navomodeliștii au urcat la bordul navelor fluviale acostate.
Pentru divertisment, copii vor primi în decursul acestei săptămâni lecții de înot, vizită la delfinariu, program de plajă și programe artistice.

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate