Menu

4,9 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare în Lunca, comuna Ceamurlia de Jos

Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a publicat recent lista proiectelor de investiții care vor fi finanțate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2). Pe această listă, comuna tulceană Ceamurlia de Jos apare ca beneficiara finanțării proiectului de extindere a rețelei de canalizare în satul Lunca.
Valoarea investiției este de 4.910.973,00 de lei. Într-o primă etapă se va semna contractul de finanțare între UAT (Unitatea Administrativ-Teritorială) și Ministerul Dezvoltării, urmând ca proiectul să fie scos la licitație publică. Abia după această etapă se va trece la începerea lucrărilor de extindere a canalizării.

Totodată, conform primarului Mihai Cârciumaru, ”vor continua și lucrările proiectului de asfaltare a străzilor în localitatea Ceamurlia de Jos”. Proiectul a fost început în anii anteriori fiind executat în proporție de 85%, pentru restul lucrărilor urmând ca autoritatea locală să semneze un act adițional cu ministerul, astfel încât anul acesta să fie terminată lucrarea.
Și prin intermediul ITI Delta Dunării (Investiții Teritoriale Integrate), măsura 7.2 – infrastructura rurală, administrația publică locală dorește implementarea unui proiect de modernizare și asfaltare de străzi în localitatea Lunca.
”Vom depune pe GAL Delta Dunării (Grup de Acțiune Locală) un alt proiect ce presupune extinderea rețelei de alimentare cu apă și branșări individuale în localitatea Ceamurlia de Jos”, a mai declarat primarul Mihai Cârciumaru.
De la bugetul local se vor executa lucrări de modernizare și reabilitare a parcurilor din Lunca și Ceamurlia de Jos. Vor fi amenajate spații de joacă pentru copii, administrația locală dorind ca aceste zone să fie împrejmuite astfel încât cei mici să fie în siguranță pe perioada în care folosesc aceste parcuri.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate