Menu

Cernavodă: Premianți în drum spre vacanță

Emoții, cântec, flori și veselie. În această atmosferă a avut loc festivitatea de sfârșit de an școlar de la Școala Gimnazială Nr.1 din orașul Cernavodă.
Părinți, profesori, bunici, prieteni, cu toții emoționați, au venit să fie alături de elevii ce au fost premiați pentru munca depusă în acest an școlar, dar și pentru rezultatele obținute la olimpiade. Cu gândul la vacanță, emoționați și fericiți, elevii și-au etalat victorioși diplomele de merit în curtea școlii.

Cea de-a doua casă a lor, Școala Gimnazială Nr.1, a beneficiat în toamna anului trecut și în primăvara acestui an de finanțări consistente din partea administrației publice locale, ce au avut în vedere schimbarea în întregime a mobilierului, dotarea cu videoproiectoare și ecrane pentru fiecare clasă, modernizarea sălii de sport și extinderea acesteia cu sală de forță, vestiare și dușuri. De asemenea toți elevii și cadrele didactice au beneficiat cu ocazia “ Ssăptămâna școala altfel” de excursii gratuite de documentare.
La invitația conducerii școlii, la festivitate au participat și reprezentanți ai primăriei Cernavodă, viceprimarul orașului - Șerif Cîrjali și Marian Iordache - consilierul personal al primarului, ce au felicitat elevii pentru rezultatele dobândite și le-au urat succes celor ce au terminat clasa a- VIII-a și urmează să susțină prima probă a examenul de Evaluare Națională.
Discursurile emoționante ale directorului Școlii Gimnaziale nr. 1 și ale diriginților au marcat importanța acestui eveniment care încheie pentru elevii de clasa a-VIII-a un ciclu de învățământ și deschid o nouă etapă în viața lor: viața de liceeni.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate