Menu
Prev Next

Parcurile din comuna Ceamurlia de Jos vor fi modernizate

Pe lîngă proiectele de infrastructură depuse spre finanțare sau aflate în stadiul de implementare, administrația locală a comunei Ceamurlia de Jos (județul Tulcea), va finanța de la bugetul local propriile proiecte necesare dezvoltării celor două localități aparținătoare – Lunca și Ceamurlia de Jos.
După cum ne-a declarat primarul comunei, Mihai Cârciumaru, ”avem prevăzut în bugetul local un proiect de modernizare a parcurilor în ambele localități. Vom realiza și împrejmuirea acestora pentru a asigura protecția în special a copiilor care se vor juca aici”. Pe lângă lucrările de reabilitare și modernizare a parcurilor, se vor amenaja spații de joacă pentru cei mici, locuri unde să se relaxeze și să se joace în siguranță.

În paralel cu investițiile de la bugetul local, în comuna Ceamurlia de Jos se vor implementa și alte proiecte de infrastructură cu finanțare europeană. ”Am depus un proiect pentru asfaltare și modernizare străzi în localitatea Lunca, urmează să semnăm contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și mai avem un proiect de extindere canalizare tot în localitatea Lunca. Inițiem, de asemenea, un proiect pentru a-l depune prin intermediul GAL Delta Dunării (Grup de Acțiune Locală) – branșamente individuale la alimentare cu apă și extindere în localitatea Ceamurlia de Jos”, a mai adăugat primarul Mihai Cârciumaru.
Trebuie menționat că în comună se lucrează în clipa de față la finalizarea proiectului de asfaltare a străzilor în localitatea Ceamurlia de Jos. Proiectul a fost început în anii anteriori fiind executat în proporție de 85%, pentru restul lucrărilor urmând ca autoritatea locală să semneze un act adițional cu ministerul, astfel încât anul acesta să fie terminată lucrarea.
”Aceste proiecte au intrat în linie dreaptă, administrația locală are și altele în vedere… sunt proiecte care în clipa de față se află în stadiul de studii”, a concluzionat edilul.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate