Menu
Prev Next

Modernizarea drumurilor, proiect principal aflat pe agenda Primăriei Dăeni

Agenda administrației publice locale din comuna tulceană Dăeni cuprinde mai multe proiecte ce se vor derula pe parcursul anului 2017. În primul rând vor continua lucrările de reabilitare, extindere și modernizare a Căminului Cultural. Valoarea acestei investiții este de 1,3 milioane de lei (fără TVA), fiind suportată integral de către Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

 

„Căminul se va moderniza și dota conform ultimelor standarde de calitate. Inclusiv echipamente noi de sonorizare vor fi montate aici. Vor fi cel puțin 180 de locuri pe scaune, dar în funcție de evenimentul pe care îl vom găzdui, putem spune că încap și 300 de persoane în picioare. Conform proiectului, Căminul Cultural va avea un etaj cu balcoane, ceea ce îl face cu mult mai încăpător decât cel vechi”, ne-a mai declarat Marian Gherghișan, primarul comunei Dăeni.
Alte două proiecte derulate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cuprind „reabilitarea, modernizarea și extinderea unor străzi în comuna Dăeni”. Valoarea celor două investiții se ridică la aproximativ 8,5 milioane de lei. Nu mai puțin de 14 km de străzi vor fi asfaltate. 

De asemenea, un alt proiect implementat de administrația locală este cel de „extindere rețea de canalizare în comuna Dăeni”, în valoare de 8,9 milioane de lei. Și această finanțare va fi asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Și aici vorbim despre 21,9 km de rețea de canalizare. Administrația comunei intenționează să obțină finanțare pentru un proiect de modernizare a 21 de km de drum și centură ocolitoare a localității. Și amenajarea unor drumuri de exploatare agricolă, cu finanțare AFIR – Programul Național de Dezvoltare Rurală, măsura 7.2, sunt pe agenda aleșilor locali ai comunei Dăeni.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate