Menu
Prev Next

Comuna Gradina, proiecte importante în 2017

De la an la an, administrațiile publice locale devin din ce în ce mai ambițioase în implementarea proiectelor menite să schimbe înfățișarea comunităților și să transforme viața locuitorilor într-una cât mai apropiată de modelul european. Fie că investițiile sunt din fonduri europene sau guvernamentale, ori că ele provin din bugetele locale (acolo unde veniturile permit așa ceva), cert este că în fiecare an apar noi oportunități de implementare a unor proiecte.

Programul anual de achiziții publice pentru 2017 a fost aprobat de către Consiliul Local al Comunei Grădina cu votul unanim al celor 9 consilieri locali. Întruniți în ședință ordinară de lucru, reprezentanții comunității au votat proiectul de hotărâre propus de către primarul Gabriela Iacobici.
Astfel, conform documentului, în anul 2017 autoritatea locală va investi 400 de mii de lei pentru modernizarea și amenajarea trotuarelor din comună. O sumă mai mare, aproximativ 500 de mii de lei va fi investită în construirea de locuințe sociale destinate persoanelor defavorizate din Grădina. O finanțare deosebită va fi efectuată pentru înființarea unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare a apei în localitatea Grădina. Pentru acest proiect, consiliul local a aprobat suma de 8,6 milioane de lei.
De asemenea, programul anual de achiziții publice cuprinde investiții în lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă din Grădina ( 2 milioane de lei), lucrări de reabilitare a mai multor drumuri comunale (7,7 milioane de lei), amenajarea unui teren de sport, lucrări de finalizare a casei mortuare, lucrări de reparații la căminele culturale din comună, lucrări de reabilitarea a geamiei, a casei parohiale, precum și alte investiții menite să dezvolte comuna sau să asigure buna funcționare a aparatului administrativ.

 

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate