Menu
Prev Next

Comuna Fântânele va avea un Centru Medical modern

Pentru orice administrație locală, grija pentru educația copiilor și sănătatea locuitorilor ar trebuie să reprezinte prioritatea zero. Asta se întâmplă și în comuna constănțeană Fântânele, acolo unde reprezentanții comunității lucrează de zor la implementarea proiectului construirii unui Centru Medical. Compus din demisol, parter și un etaj, centrul va fi amplasat lângă remiza PSI (proiect finalizat în anul 2016). ”Vrem să creăm un centru de intervenție medical, dar și pentru situații de urgență.

 

Vom avea un cabinet stomatologic, o farmacie, o sală de tratament, cabinet medic de familie și vrem să facem și câteva cabinete de specialitate (ecograf, EKG etc)”, ne-a declarat primarul comunei, Gheorghe Popescu.
Investiția va fi suportată în totalitate din bugetul local, în clipa de față lucrându-se la cadastrarea locului unde se va construi centrul medical. Primăria își propune ca în câteva luni toată documentația să fie finalizată, astfel încât să se poată face licitația proiectului. Conform primarului, din vara acestui an se va trece la lucrările efective de construire. ”Proiectul este o necesitate pentru Fântânele. Nu mai putem aștepta”, a mai spus Gheorghe Popescu.
Un alt proiect depus de administrația locală în vederea obținerii finanțării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) are în vedere extinderea rețelei de canalizare din localitate. În clipa de față în Fântânele rețeaua de canalizare este destul de redusă ceea ce determină utilizarea stației de epurare a apei la capacitate mică. Ori, o astfel de situație creează costuri mari la bugetul local. ”Practic, ceea ce avem noi acum reprezintă cam 30% din gospodării și nu poți să folosești stația de epurare la 30% din potențial”, ne-a explicat primarul comunei care speră ca în curând să primească vești bune legate de aprobarea acestui proiect important pentru comunitate.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate