Menu

Modernizarea comunei Ceamurlia de Jos continuă

Deschiderea de noi axe de finanțare din partea Uniunii Europene a devenit unul dintre momentele cele mai așteptate de către reprezentanții primăriilor și consiliilor locale care stau cu proiectele pregătite pentru a fi depuse. Aceasta este situația și în cazul administrației comunei tulcene Ceamurlia de Jos care, după spusele primarului Mihai Cârciumaru, are o serie de proiecte ce speră să primească finanțări din partea forurilor europene sau guvernamentale.

”Avem depus la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pe PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) un proiect de extindere a rețelei de canalizare în localitatea Lunca. Proiectul a trecut de etapa de selecție și așteptăm să vină finanțarea”, ne explică primarul comunei Ceamurlia de Jos. Dar, până să vină finanțarea acestui proiect, administrația locală lucrează la finalizarea unui nou dosar pentru obținerea banilor necesari lucrărilor de modernizare și asfaltare de străzi în localitatea Lunca. De data aceasta, proiectul urmează să fie depus pe măsura 7.2 – infrastructura rurală – în cadrul ITI Delta Dunării (Investiții Teritoriale Integrate). Și în acest caz, se așteaptă deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor.
”Vom depune pe GAL Delta Dunării (Grup de Acțiune Locală) un alt proiect ce presupune extinderea rețelei de alimentare cu apă și branșări individuale în localitatea Ceamurlia de Jos”, continuă să ne explice Mihai Cârciumaru.
Nu sunt uitați nici micii investitori din zonă care au primit loturi pentru crearea de ferme (crescători de animale) sau de secții de mecanizare. Pentru aceștia, administrația comunei are în vedere depunerea unui proiect pentru extinderea rețelei electrice în zonă.
De asemenea, anul acesta vor continua și lucrările proiectului de asfaltare a străzilor în localitatea Ceamurlia, proiect început în anul 2016.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate