Menu

Festivalul Dakini – 20.000 de oameni vor petrece o vară incendiară la Tuzla

Ne face bine ca în plină iarnă să ne încălzim cu gândul la vara acestui an, care se anunță incendiară pentru comunitatea din Tuzla. Începând de anul acesta, comuna de lângă țărmul Mării negre se înscrie pe harta marilor evenimente muzicale pe care România le găzduiește. Festivalul Dakini va reprezenta o experiență unică, de 4 zile și nopți, eco-friendly - o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă și creație; yoga și muzică, care se desfășoară la malul Mării Negre, 15 hectare din cea mai neatinsă, virgină și sălbatică plajă din Europa.

Cam asta ar fi pe scurt ceea ce se pregătește pe plaja de la Tuzla chiar la debutul verii (29 iunie – 2 iulie). În acest sens, administrația locală a comunei Tuzla a încheiat un parteneriat pe 5 ani cu organizatorii Festivalului. ”Sperăm că Tuzla va avea numai de câștigat de pe urma organizării acestui Festival. Vor veni peste 20.000 de oameni pe plaja noastră. Va fi o provocare pentru agenții economici din localitate, dar și pentru locuitori. Cred că, de la an la an, Festivalul Dakini va crește în importanță și intensitate, iar comunitatea noastră va fi cunoscută de toată lumea”, ne-a declarat primarul comunei, Reșit Taner.
Peste 100 de artiști vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house și psy-trance. Festivalul Dakini s-a născut din dorința  de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță;  toți participanții bucurându-se pe întreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga  valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării. 
Amintim doar câteva nume care vor urca pe scenele Festivalului de la Tuzla: Chill stage - Desert Dwellers, Carbon Based Lifeforms, Kaya Project, Suduaya, Solar Fields, Vibrasphere, Kukan Dub Logan; Micro Stage – Herodot, Priku, Piticu, Gescu, Arapu, Suciu, Cap, Mihigh; Psytrance Stage – Astrix, Avalon, Loud
Prețul biletelor este cuprins între 165 și 220 de lei. Taxa de campare rulotă este 65 de lei.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate