Menu
Prev Next

Gheorghe Popescu, primar comuna Fântânele: ”A fost multă zăpadă, dar nu am avut drumuri blocate!”

”A fost foarte multă zăpadă, dar nu am avut drumuri blocate fiindcă am avut trei utilaje în permanență pe drumuri. Un utilaj al primăriei și două închiriate de la o societate comercială”, ne-a declarat primarul comunei Fântânele, Gheorghe Popescu. Situată într-o zonă expusă viscolului, localitatea a avut aproape tot timpul deschis drumul comunal 77 care face legătura cu comuna Cogealac. Acolo este și centrul de permanență medicală. ”Nu au fost cazuri de persoane blocate în trafic, șoseaua către centrul de permanență medicală din Cogealac a fost tot timpul deblocată. Utilajele au asigurat drumul de la Fântânele la Cogealac”, a mai spus primarul.

Ca majoritatea localităților din județul Constanța, la prima avertizare de cod roșu din perioada 6-7 ianuarie, oamenii din Fântânele au avut de suportat întreruperi ale energiei electrice, însă nu pentru o perioadă mai mare de 24 de ore.
Printre locuitorii care au avut de înfruntat cantități mari de zăpadă viscolită s-au numărat cei de la marginea satului. ”Am intervenit cu utilajele și la casele de la marginea localității, acolo unde viscolul aduce foarte multă zăpadă, iar oamenii nu pot face față singuri”. Tot primarul Gheorghe Popescu ne-a asigurat că intervenția comandamentului de iarnă de pe raza comunei a fost promptă și în ceea ce privește persoanele defavorizate. ”Am avut 6-7 persoane ale societății noastre de utilități publice care coordonați de viceprimar au muncit la lopată pentru deszăpezirea persoanelor vârstnice care erau în imposibilitatea de a face acest lucru. Am venit și în sprijinul persoanelor cu o situație precară, ajutându-le în aceste zile cu hrană și lemne pentru foc”.
Comandamentul de iarnă al comunei Fântânele a fost coordonat în perioada codurilor meteorologice de viscol și zăpadă de către viceprimarul comunei, Ion-Adrian Roșu.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate