Menu

Acțiuni de deszăpezire în comuna Corbu

Administrația locală a comunei Corbu a început anul 2017 sub codul roșu de viscol și ninsori abundente, localitatea fiind una recunoscută pentru blocarea drumurilor în astfel de situații. Nici de data aceasta locuitorii nu au scăpat de capriciile iernii, pe lângă aceștia fiind afectate persoane care se aflau în trafic încercând să ajungă spre Săcele, Sinoe, Istria sau către Constanța.

Conform comunicatelor oficiale ale primăriei Corbu ”încă de la instituirea codului roșu de viscol și ninsori abundente (6 ianuarie), s-a intervenit cu utilajele proprii, cu utilaje închiriate de la companiile industriale din zonă, cu utilaje ale Consiliului Județean Constanța, dar și cu utilaje puse la dispoziție de agricultorii locali. S-a intervenit cu prioritate pentru deblocarea mașinilor și evacuarea persoanelor blocate, măsurile fiind luate în colaborare cu celelalte autorități competente, CJC, Prefectura, Primăria Năvodari”. Persoanele care au rămas blocate în trafic au fost cazate în Centrul de Tineret Corbu unde au primit hrană și au stat la adăpost până la deschiderea drumurilor.
Pe toată perioada codurilor de viscol și căderi de zăpadă, la sediul Primăriei Corbu s-a instituit serviciul de permanență, care a coordonat acțiunile și a preluat sesizările din teren, prioritară fiind siguranța cetățenilor aflați în trafic. Primăria Corbu recomandă și pentru viitor, ca în astfel de cazuri cetățenii să nu se deplaseze pe drumurile înzăpezite decât în caz de urgență reală, să țină cont de avertizările meteo și de recomandările echipajelor de poliție prezente pe drum.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate