Menu

Proiect de un milion de euro pentru reabilitarea străzilor din satul Lunca, comuna Ceamurlia de Jos

Modernizarea comunei tulcene Ceamurlia de Jos continuă și în anul 2017. În acest sens, Consiliul Local a aprobat în ultima ședință din 2016 o hotărâre privind implementarea proiectului de reabilitare și modernizare străzi în localitatea Lunca. Hotărârea, inițiată de către primarul Mihai Cârciumaru, a fost aprobată în unanimitate de către cei 11 consilieri locali.

Concret, vor fi reabilitate și modernizate mai multe străzi din Lunca, însumând aproape 7 km de arteră rutieră. Astfel, 887 de locuitori (277 de gospodării) vor beneficia direct de implementarea acestui proiect. Printre străzile care fac obiectul investiției se numără: Stejarului, Teilor, Școlii, Transformatorului, Crângului, Nufărului, Lacului, Câmpului, Căminului, Păcii, Pescarilor, Victoriei, Frumoasa, Mica și Unirii. Aceste străzi vor avea, conform proiectantului, o platformă alcătuită din două benzi de circulație cu lățimea de 2,75 m fiecare și șanț din beton. Acolo unde nu este posibil să se execute două benzi, se va face doar o bandă de circulație cu lățimea de 4 m. Pentru evacuarea apelor pluviale vor fi decolmatate șanțurile și podețele existente.
Investiția, care se ridică la valoarea de 5.176.000 lei, va fi suportată în mare măsură prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) derulat la nivel național prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Consiliul Local Ceamurlia de Jos va suporta eventualele cheltuieli neeligibile și de mentenanță pentru următorii 5 ani. Durata executării lucrărilor este de 12 luni.

Adaugă comentariu

Dezvaluiri.ro, administratorul site-ului şi autorii articolelor nu îşi asumă responsabilitatea pentru comentarii. Aceasta aparţine în exclusivitate persoanelor care le scriu.

Codul de securitate
Actualizează

înapoi la partea de sus

Revista Presei

Error: No articles to display

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)

Redactor Şef: Ştefan Doru COPOŢ (tel: 0788032808)

Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)

Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Călin GAVRILAȘ

Adresa redacţiei: Constanţa, Bd. Al. Lăpuşneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4
Fax: +40 341 816 200                  E-mail: [email protected]

Copyright © 2014 Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu îşi asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori şi

conţinutul informaţiilor preluate din alte publicaţii. 

Fotografiile însoțite de simbolul 'T' sunt trucate iar cele însoțite de simbolul 'P' sunt publicitare.

Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Sigma Media- București 

Politica de confidențialitate